Naam : Panter
Verblijfplaats: asiel Istanbul, Turkije
Geboortedatum: 15-05-2017 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Schofthoogte:  ±   cm
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 20-05-2023 op de adoptielijst
Adoptiekosten:  € 375,-

Informatie

Panter is ooit gevonden op een plek waar ze de honden voeren in de bossen.
 
Panter is een leuke goedaardige, vriendelijke hond. Zij laat zich aaien als je haar roept. Zij is een beetje gereserveerd naar de andere honden toe, maar ze is niet bang voor ze. Zij is ooit aangevallen door andere honden, daardoor was ze wel een beetje schuw/onderdanig geworden. Gelukkig is ze nu minder angstig geworden. Ze leeft in een partition met veel honden.
Zij heeft het heel zwaar in het asiel. Het is een trieste hond die zo verlangt naar rust en haar forever home.
Haar blik zegt: HELP ME!!
Panter is nog niet gewend aan de riem, dat vindt ze nog erg spannend. Maar dat kan getraind worden als ze haar eigen thuis gevonden heeft.
 
Panter is dringend op zoek naar haar eigen huisje in een rustige omgeving. Zij is op zoek naar leuke mensen die ervaring hebben met wat schuwe honden, die veel tijd en geduld hebben om haar te laten wennen aan haar nieuwe leven. Maar haar vooral goed voor haar willen zorgen, haar willen verwennen, maar haar vooral de aandacht en veiligheid willen geven, die zij nu zo mist. Ze zal je zo dankbaar zijn.

Panter moet dringend het asiel verlaten.
 
Heb jij interesse in Panter of wil je meer informatie over haar hebben mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Ze hebben haar meegenomen buiten het asiel om foto's en video's te maken omdat de partition waar ze nu verblijft te druk is. Daarna is ze weer terug gebracht naar het asiel.