Naam : Pyscho
Verblijfplaats: asiel Istanbul, Turkije
Geboortedatum: 01-01-2015 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Schofthoogte:  ±  54 cm
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 20-09-2022 op de adoptielijst
Adoptiekosten:  € 300,-


Informatie
 
Dit is Pyscho. Maar gelukkig doet zij doet haar naam geen eer aan, want Pyscho is een leuke, sociaal en lieve vriendelijke hond, met een zachtaardig karakter. Ze kan goed omgaan met de andere honden in haar partition. Over haar achtergrond is niet veel bekend. Ze is gevonden in de bossen.

Ze wil graag bij iemand horen die alles voor haar over heeft. Een lekker zachte mand waar ze tot rust kan komen. Ze is dringend op zoek naar baasjes die veel tijd en geduld hebben om haar te laten wennen aan haar nieuwe leven. Baasjes die in een rustige omgeving wonen en lekker met haar gaan wandelen. Ze kan bij een andere hond geplaatst worden. Ze hunkert naar menselijk contact want dat mist ze in het asiel.
 
Pyscho is een middelmaat hondje. Zij moet nu echt dringend het asiel verlaten.
 
Heb jij interesse in deze lieverd of wil je meer informatie over haar mail ons dan snel naar  mailto:info@animalcareprojects.nl
 
19 mei 2024
Update Pyscho:
Op ons verzoek is zij bij onze vriend en dierenarts Murat geweest om haar gebit na te kijken. Haar gebit zag er niet zo goed uit en hij heeft dan ook haar voorste tandjes boven en onder moeten trekken. Daarna is ze een paar dagen bij hem gebleven, zodat hij haar in de gaten kon houden en zacht voer kon geven. Het gaat goed met haar. Ze kan ook gewoon eten. Helaas moest deze lieverd weer terug naar het drukke asiel.
 
Wij willen haar zo graag daar weghalen, vandaar dat wij ook gelijk een dringende oproep voor adoptie/opvang voor haar willen doen.
Pyscho is een lieve dame van ongeveer 8/9 jaar oud. Ze is sociaal en kan het goed vinden met de andere honden. Ze heeft dringend een forever home nodig. 
 
Wie wil Pyscho eindelijk in zijn armen sluiten, je krijgt er zoveel liefde voor terug.
 
  
 
Omdat het in het asiel zo druk is, is Pyscho meegenomen voor een (eenmalige) wandeling buiten het asiel om onderstaande foto’s en video te kunnen maken. Hierna is zij weer terug gegaan naar haar drukke partition in het asiel.
 
   
 
   
 
Onderstaande foto's en video's in het asiel.
 

Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen            Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen         Afbeelding invoegen
 
Onderstaande video en foto's zijn op een andere locatie genomen, daarna is ze weer teruggebracht naar het asiel waar ze verblijft.


Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen  
 
Foto's in het asiel