Alfie (geadopteerd)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1,5 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiĆ«s inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 250,-
 
7 juli 2015
Alfie (nu Mozes) is inmiddels gearriveerd in ons land. Hij is door zijn baasjes opgehaald op schiphol en het gaat goed met hem.

Toen hij uit zijn bench kwam was hij na enkele minuten al rustig en blij met elke aai. Een dankbare jongen met een triest verleden. Hij is met schurft op straat gevonden en is door Murat verzorgd, hij is hersteld in het SHKD en heeft een hele tijd op een huisje gewacht. Nu woont hij in een mooi huis met baasjes die hem alle aandacht, liefde en zorg zullen geven.

Alfie/ Mozes maakt het goed, hij eet goed, loopt al netjes aan de lijn en is blij met alles wat zijn kant op komt. De andere hond des huizes moet nog even wennen maar accepteert hem al wel.

Deze jongen gaat een goed leven tegemoet na alle ellende. Het is hem zo gegund!

Afbeelding invoegen 
 
 
21 mei 2015
Hierbij een filmpje van Alfie gemaakt op 16 mei 2015. Deze lieve aanhankelijk hond wil ook zo graag zijn eigen veilige mand hebben, waar hij rustig zijn nieuwe leven kan opbouwen. 
 
 
 

29 maart 2015
Wie wordt er niet verliefd op onze geweldige, lieve, aanhankelijke Alfie met zijn gouden karakter. Hij wil zo graag geadopteerd worden, wie geeft hem deze kans?
 


27 maart 2015
Alfie is een geweldig maatje voor het leven. Hij snakt naar knuffels en aandacht. Hij kruipt het liefst in je. Echt een teddy beer. We hopen dat de juiste mensen nog zijn pad gaan kruizen en dat hij niet zijn leventje door moet brengen in het asiel. Hij heeft zoveel liefde en vreugde te geven.
 
 
 
 
  
 
   

10 februari 2015
We hebben dit filmpje van Alfie ontvangen. Wat is hij toch een leuke, lieve en aanhankelijke hond. Het is zo jammer dat hij nog niet geadopteerd is. We hopen dat hier snel verandering in komt en dat hij zijn juiste baasje vindt, bij wie hij gelukkig kan worden. Neem contact met ons op, als je Alfie net zo'n kanjer vindt als wij en hem een mooi wilt geven.

 
 

24 juli 2014
Nieuwe foto's toegevoegd van de mooie Alfie en een filmpje samen met Baila en een andere lieve hond die 
ook met spoed op zoek zijn naar een fijn thuis.

 

 
 
 
 

12 juli 2014
Dit is de mooie Alfie uit Istanbul, een reutje van een jaar oud, gecastreerd, is gezond. Het arme beestje is met een huidaandoening gevonden buiten het asiel. Deze lieverd is gelukkig weer volledig genezen en voelt zich nu weer goed. Hij kan nu dus ook geadopteerd worden. Net zoals andere hondjes, wil hij zo graag een lief baasje die voor hem zorgt en hem liefde, aandacht en knuffels geeft. Hij is een maatje voor het leven! Hij verdient een gelukkig leven!!!!

Met de dreigende sluiting van het SHKD willen we hem zo snel mogelijk plaatsen, omdat hij anders alsnog in gevaar is. 

Alfie heeft een goed en zacht karakter, is aanhankelijk, heeft een mooie uitstraling en is dan ook een goede kandidaat voor adoptie. Hij kan goed overweg met de andere honden.

Ben je verliefd geworden op deze mooie kanjer en wil je meer over hem weten? Mail ons dan zo snel mogelijk op mailto:info@animalcareprojects.nl