Naam : Ashley
Verblijfplaats: bosasiel, Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 03-06-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 250,-


Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/
rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
Contact : mailto:info@animalcareprojects.nl
Sinds 22-10-2023 op de adoptielijst

 
Omschrijving  
We willen je graag voorstellen aan Ashley. Ashley is gevonden aan de bosrand. Zoals vele andere honden is zij daar gedumpt en aan haar lot overgelaten. 
 
Ashley is een vriendelijke, rustige, sociale dame. Ze kan het goed vinden met haar soortgenoten en mensen. Helaas is gebleken dat Ashley heupdysplasie (HD) heeft aan de linkerkant. Om haar te helpen heeft ze in mei een goud implantatie gehad. Door het implanteren van goudkorrels op specifieke acupunctuurpunten krijg je een continue stimulatie op deze punten. Dit zorgt voor een snelle en langdurige vermindering van de pijn. De HD wordt hierdoor niet verholpen, maar soms kan de artrose wel worden geremd of verminderd. 
 
Ashley kan nu beter lopen. Zij zal wel supplementen en op langere termijn pijnstilling nodig hebben. Ondanks dat ze HD heeft, willen we haar toch een kans geven, want het asielleven is niet goed voor haar. Ze heeft goede zorg en beweging nodig. 
 
Ashley is op zoek naar lieve baasjes die haar een goed en veilig leven willen geven. Baasjes die lekker met haar gaan wandelen voor een betere spieropbouw. Een huisje in een rustige omgeving met een goed omheinde tuin. Mensen die ervaring hebben met het ras. Ashley wil graag een huisje hebben waar ze nog kan genieten van haar leventje, waar ze goede zorg, liefde en aandacht krijgt.  
 
Wij hopen, dat deze lieve dame de kans van haar leven krijgt en snel het asiel mag verlaten. 
 
Wil jij Ashley haar de kans geven of wil je meer informatie over haar, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl