Aslan (geadopteerd)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 7 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiĆ«s inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 150,-
 
3 juni 2015
 
Op 1 juni 2015 laat in de avond is Aslan aangekomen op Schiphol om verenigd te worden met zijn nieuwe baasje. Toen Aslan zijn travel box uitkwam begon hij al met zijn staart te kwispelen. Een geweldige mooie, lieve en rustige hond. We zijn ook ontzettend blij dat de 7 jarige Aslan eindelijk het asiel heeft mogen verlaten. Aslan leefde al jarenlang in het asiel. We zijn ook zijn nieuwe baasje heel erg dankbaar dat ze Aslan deze kans heeft gegeven en hij zal nu een goede toekomst tegemoet gaan met zijn vriendje Kazik.
We hebben inmiddels al vernomen dat het met deze kanjer goed.
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
 
 

29 maart 2015
Wauw, wat een topper is onze Aslan. Aslan is een mooie hond met een zachtaardig karakter. Hij is dan wel 7 jaartjes, maar heeft nog veel energie en speels. Hij kan het goed vinden met de andere hondjes. Hij laat alles toe. Hij is zo blij met de aandacht en knuffels die hij krijgt. Hij heeft zoveel liefde te geven. We hopen op een wonder dat hij snel het asiel mag verlaten. Hij zit al zijn hele leven in het asiel. Het wordt nu hoog tijd dat zijn leventje gaat veranderen en dat hij het asiel kan verruilen met een warm huis met lieve baasjes en een warme mand! Net zoals Matrak is hij een een heerlijke hond! Een maatje voor het leven.20 februari 2015
 
Wij willen graag Aslan onder de aandacht brengen. Aslan zit al zijn hele leven in het asiel. Hij verdient het om nog een eigen liefdevol thuis te krijgen. Aslan is een zachtaardige hond en heeft nog veel te bieden.
 
We hopen dat er nog mensen zijn die een oudere hond als Aslan wil redden om hem nog een paar fantastische jaren te geven, want je krijgt er zoveel goeds voor terug.
 
Ben jij zijn reddende engel mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl