24 april 2015
 
Gisteren zijn Babsy (ze heet nu Zusje) en Kyrano (hij heet nu Abi) verenigd met hun lieve baasjes. Zij hebben eindelijk hun geluk gevonden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Babsy (geadopteerd)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1 jaar 
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij  honden: Ja
Inentingen/rabiĆ«s inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Babsy verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.
 
19 februari 2015
Babsy is helaas nog niet geadopteerd. We hopen voor haar dat de juiste mensen snel op haar pad komen. Ze is een lieverd en ze rent als een hertje. Nieuwe foto's toegevoegd.
 
 
 
 
 
 
 
6 oktober 2014
Deze schoonheid is nog steeds dringend op zoek naar een liefdevol huisje. Ze is een actieve en speelse hond en super lief.  Babsy zit samen met Yin en Yang in een partition (zij staan ook op de foto's). Ze hebben de grootste lol met elkaar maar een eigen plek waar een warme zachte mand staat te wachten is toch hun droom. Met Babsy zal je veel plezier hebben. Ben jij verliefd geworden op deze kanjer, neem dan snel contact met ons op.

          

    
24 augustus 2014
Nieuw filmpje van Babsy. Zij zit op dit moment samen met Baila en de kids van moeder Cass. Op de foto's lijkt Babsy groter dan ze in werkelijkheid is, dit is goed te zien op het filmpje. Babsy is een lieverd en op zoek naar jou! Zoals je kunt zien gaat Babsy goed met andere hondjes om.  Het is op dit moment bloedheet in Istanbul. De hondjes hebben daar veel last van en zoeken dan ook de schaduw op. Ben jij verliefd geworden op Babsy, neem dan snel contact met ons op. 30 juli 2014 
 
Dit is de prachtige Babsy. Babsy is een lieve hond met een goed karakter. Ze is ook een beetje verlegen. Toen Bilge gisteren foto's van haar probeerde te maken, bleef ze op afstand. Een camera is ook best eng. Wij zoeken voor Babsy een rustig huisje, lieve baasjes die tijd en geduld met haar willen hebben om haar een goede begeleiding te geven, zodat deze schat van een hond weer vertrouwen krijgt. Helaas weten we niet zoveel van haar achtergrond. Babsy zit in dezelfde partition als Alfie en Baila.
Wie geeft Babsy de kans op een nieuw leven? mail ons naar mailto:info@animalcareprojects.nl