Naam : Badem
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: kruising jachthond
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 20 mei 2019 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan de mooie Badem. Hij heeft op straat geleefd en de plek waar hij gevonden is, was niet veilig. Een dierenvriend  heeft hem gered en heeft hem naar het asiel gebracht. Hij is gelukkig nu veilig, maar het asiel is natuurlijk niet de juiste en gezonde plek voor deze lieverd.
Hij wil zoveel meer en hopelijk hoeft hij dan ook niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Badem voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die hem een goed leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Badem is een leuke, vriendelijke hond.
 
Zijn karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
Aan de lijn lopen moet langzaam worden opgebouwd.
 
  
 
  
 
 
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.