Beau Geadopteerd
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1,5 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
 
8 maart 2015
We hebben goed nieuws want Beau is geadopteerd door lieve mensen. Hij is al in NL en het gaat goed met hem. We zijn zo blij dat Beau eindelijk het asiel heeft mogen verlaten.
 
 
 
 
 
21 februari 2015
 
Beau is helaas nog niet geadopteerd. We hopen voor Beau dat dit snel gaat veranderen, want hij verdient zo zijn eigen plekje.
 
 

12 december 2014
Lieve Beau staat alweer bijna een jaar op onze adoptielijst en helaas zit hij nog steeds in het bosasiel. Wie o Wie geeft deze kanjer toch zijn kans om het asiel te mogen verlaten en te vertrekken naar zijn eigen warme mand?
Nieuwe foto's van Beau. Ook zie je op Noa en Ollie op de foto.


 

Filmpje van de 3 lieve kanjers, Beau, Ollie en Noa. Het wordt hoog tijd dat zij eens gras onder hun voetjes voelen in plaats van stenen en stof. Zij willen zo graag bij iemand horen! Er moeten toch mensen zijn die deze geweldige hondjes een warme mand en veel liefde willen geven? Ben jij dat, neem dan snel contact met ons op!27 september 2014
Voor meer foto's van deze lieverd kijk op Fotogallery album Beau.
Beau zit al zijn leven lang in het asiel. Het wordt toch eens tijd dat hij naar zijn eigen huisje mag verhuizen. Beau is een leuke, spontane hond met een zachtaardig karakter. We hopen dat Beau snel zijn eigen plekje krijgt, dat hoopt Beau ook. Wie geeft hem de kans van zijn leven?
 
 
 
 
 
20 juli 2014
Beau is ook zo'n lieverd die we gezien hebben tijdens ons bezoek aan de hondjes in het asiel. Beau is super lief, aanhankelijk, Hij heeft een mooie uitstraling. Hij kan goed overweg met mensen en honden.
Helaas hebben we hem niet kunnen ontmoeten in de 'partition' omdat er geen tijd meer was. Vandaar dat we foto's van hem hebben gemaakt buiten de partition. Beau hoort bij Boris en Yara. 
 
Zoals bij alle honden zie je aan hem dat hij de hoop al een opgegeven heeft op een gouden toekomst. Heerlijk met een baasje op pad en hem een plek geeft waar hij veilig is en zichzelf kan zijn. Beau is echt een droom van een hondje, een geweldig maatje voor het leven. Hij zit ook alweer veel te lang in het asiel en het wordt hoog tijd dat hij zijn gouden mandje vindt. Wie wil Beau svp een kans geven. Hij verdient het zo! Neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl

Beau leeft samen met Noa Spoed!Nora Spoed!Ollie Spoed! in een partition. 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

12 januari 2014
Beau, ongeveer 1 jaar oud, is met de andere jonkies uit een gemeentelijk asiel naar het SHKD bosasiel gekomen, omdat ze nog te jong waren om op straat teruggeplaatst te worden. In het gemeentelijk asiel  wachten ze totdat de hondjes ouder en gesteriliseerd/gecastreerd zijn en zetten de honden dan weer op straat. Deze jonge hondjes kennen het leven op straat niet en zijn nu gewend aan de veiligheid en het leven in het asiel. De mensen van het SHKD asiel willen ze niet meer terug op straat zetten, omdat ze weten dat ze geen kansen hebben om te overleven! We proberen met z’n allen te helpen om deze prachtige honden zo snel mogelijk te herplaatsen, zodat ze een gouden toekomst kunnen krijgen in plaats van een treurig leven in de straten van Istanbul. Ze vervelen zich in het asiel en het zal niet lang meer duren of ze zullen hun vrolijkheid verliezen en zich in hun lot schikken dat ze hun verdere leven in het asiel moeten blijven. Dat kunnen we niet laten gebeuren!! Net zoals andere jonge honden, moet deze hondjes nog alles leren en dat gaat geduld en tijd kosten. Het is dan ook leuk om met deze hondjes op een cursus te gaan. Ze zijn allemaal geweldige, lieve hondjes, die op zoek zijn naar de juiste baasjes, een eigen huisje waar ze voor altijd mogen blijven, liefde, aandacht, knuffels, lange wandelingen maken, spelen en lekker eten!! Beau is inmiddels gecastreerd. Ben je verliefd geworden op Beau, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl