13 september 2015 is Bijou verenigd met haar nieuwe baasjes. Het gaat goed met haar. We zijn ontzettend blij dat Bijou nu een goede toekomst tegemoet gaat met veel liefde en de juiste zorg.
 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen
 
 
 
 Afbeelding invoegen
Bijou (Geadopteerd)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in mei 2015 geschat op ong. 1,5 - 2 jaar 
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij kinderen: onbekend
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 250,-

 
20 juli 2015
Bijou is een mooie, erg lieve knuffel hond. Hoewel zij één van vrij lopende honden in het asiel is, is zij niet gelukkig en snakt zij naar aandacht en liefde van een nieuw baasje. Zij volgt iedereen in het asiel en wil dan het liefst tegen je aan gaan liggen. We zijn dan ook dringend op zoek naar haar reddende engelen!!! Neem snel contact met ons op als je haar een mooi en liefdevol leven wil geven. Ze verdient het zo!

Update over haar wond op haar voetzool: Bijou heeft waarschijnlijk een ongeluk gehad met haar rechter achterpoot, voordat zij naar het bosasiel kwam. We weten daarom niet wat er precies met haar voet is gebeurd. Da Murat heeft röntgenfoto’s van deze poot gemaakt. De foto’s zijn niet erg scherp, maar beter kan helaas niet, daar heeft Murat de apparatuur niet voor). De foto’s laten zien dat de botjes in haar poot niet helemaal recht staan en een beetje tegen elkaar gegroeid zijn. Daardoor kan zij haar poot soms niet goed neer zetten, ontstaat er druk op een bepaalde plek van de voetzool en kan er een wond ontstaan als zij met dat deel op iets scherps gaat staan. Murat heeft Bijou 3 weken in zijn kliniek opgenomen om de wond aan haar voetzool te verzorgen. De wond is goed geheeld (zie de foto´s). Zij loopt nog wel wat voorzichtig op haar rechterpoot (zie de filmpjes), dat zal mettertijd beter gaan. Dat komt ook omdat er allemaal kleine en grote kiezelstenen liggen die ook scherp kunnen zijn. Bijou kan verder gewoon goed lopen en kan haar voet normaal gebruiken. Met sterkere spieren (Bijou loopt natuurlijk niet veel in het bosasiel), goede voeding en een goede verzorging, zal zij verder geen problemen met haar voet krijgen. Lange wandelingen zullen naar verwachting voor haar geen probleem zijn, maar dit moet wel rustig opgebouwd worden. 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 
19 mei 2015
 
We willen jullie graag voorstellen aan Bijou een lieve dame van ong. 1,5-2 jaar. Bijou leefde in de tuin van een ziekenhuis, waar ze verzorgd werd door een dierenliefhebber en die daar werkt als dokter. Bijou kreeg een wond aan haar voetzool en kon daar niet behandeld worden. Toen hebben ze Bijou naar het asiel gebracht. Nu wordt er iedere dag zalf aangebracht op de wond en het gaat iets beter.
 
Bijou is een lieve zachtaardige hond die goed met mensen en de andere honden kan opschieten. Ze rent naar iedereen toe om een aaitje te krijgen. Bijou is op zoek naar mensen die haar graag willen redden en haar een mooi nieuw leven gaan geven met veel liefde, aandacht, de juiste zorg en begeleiding.
We hopen dat er snel de juiste mensen op haar pad komen, zodat ze het asiel mag gaan verlaten.
 
Ben jij verliefd geworden op Bijou en wil jij haar het leven geven die ze verdient mail ons naar  info@animalcareprojects.nl
 
 
Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen