31 oktober 2015
Op 30 oktober 2015 is Bonbon in NL aangekomen en verwelkomt door haar lieve baasje. Bonbon gaat nu een goede toekomst tegemoet met veel liefde, aandacht en de juiste verzorging. We zijn heel blij dat zij haar geluk gevonden heeft.
 
 
 Afbeelding invoegen
 
 
Bonbon is geadopteerd

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in september 2015 geschat op 1,5 jaar
Ras: Engelse Setter
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij kinderen: onbekend
Inentingen/rabiĆ«s inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 250,-

26 september 2015
Deze lieverd heet Bonbon. Zij is een Engelse Setter met een heel zacht en vriendelijk karakter. Ze kan het goed vinden met andere honden.
 
Zij is gevonden in de bossen vlakbij het asiel, waar ze gedumpt is.  Ze liep daar verloren rond. Omdat ze zo'n zacht karakter heeft was het voor haar moeilijk te overleven. Toen ze haar voenden was ze helemaal kaal geschoren en was een zielig hoopje. Je kunt goed aan haar zien dat ze geen leuk verleden heeft gehad en veel heeft meegemaakt. 
 
Wat een geluk dat ze nu in het asiel zit, ze wordt nu goed verzorgd en ze is veilig.
 
Bonbon is een schat van een hond, een beetje verlegen en heel aanhankelijk. Dat kun je duidelijk op de foto's en filmpjes zien. Zij hunkert naar geborgenheid, liefde, aandacht, knuffels en goede zorg. 
 
Ze is niet gelukkig op dit moment en daarom zijn we dringend op zoek naar lieve rustige mensen met ervaring, die haar met een zachte hand en geduld willen begeleiden. Haar laten zien dat ze ook gelukkig kan worden en kan genieten van het leven. 
We plaatsen haar het liefst in een rustige omgeving. 
 
Wil je deze kanjer een mooie en veilige toekomst geven, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Bilge en wij hopen dat de juiste baasjes snel op haar pad komen, zodat ze kan beginnen met een nieuwe en goede start in haar leventje.
 
 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen