Op 21 augustus 2014 konden Yara en Boris kennis maken met hun nieuwe baasjes op Schiphol. Ze waren best angstig toen ze aankwamen. Yara weigerde te lopen, maar eenmaal buiten kreeg ze de smaak te pakken.  Ze moesten wel heel erg wennen na een leven in het asiel. Ze hebben daar vanaf pup gezeten.  En nu kwamen ze in een hele andere wereld terecht  en deden ze  veel indrukken op, dat was best eng.  Het gaat nu gelukkig erg goed met de 2 kanjers. Ze zijn enorm vooruit gegaan.  Het is echt een ontzettend leuk stel met elkaar en hebben veel plezier samen. Ze kunnen ook enorm spelen met elkaar. Vooral buiten zijn vinden ze fantastisch en als ze op hun gemak zijn is het echt een feest. Van die stralende koppies en ze vinden het vooral fantastisch om allerlei sporen te volgen en de sloot als waterbak te gebruiken en door het riet te speuren. En binnen liggen ze lekker te slapen of op een botje te knauwen. Kortom:  Boris en Yara zijn fantastische lieve honden en zijn gelukkig. We zijn super blij dat ze samen hun gouden mandje gevonden hebben bij Ingrid en Hayrullah. Wij wensen jullie veel geluk en veel plezier met z’n allen!

 


Boris is geadopteerd!
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 

Boris verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul!

9 juli 2014
Boris is ook zo'n lieverd die we ontmoet hebben tijdens ons bezoek aan de hondjes in het asiel. Boris is super lief, aanhankelijk, Hij heeft een mooie uitstraling. Hij kan goed overweg met mensen en honden. We hebben hem dan ook overladen met knuffels en jeetje wat was hij ons dankbaar daarvoor. Boris zit samen met Yara, ook zo'n mooi hondje. Het leven in het asiel is niet makkelijk voor hem. Je ziet aan hem dat hij de hoop al een beetje opgegeven heeft op een gouden toekomst. Heerlijk met een baasje op pad en hem een plek geeft waar hij veilig is en zichzelf kan zijn. Boris is echt een droom van een hondje, een geweldig maatje voor het leven. Hij zit ook alweer veel te lang in het asiel en het wordt hoog tijd dat hij zijn gouden mandje vindt. Wie wil Boris svp een kans geven. Hij verdient het zo! Neem dan snel contact met ons mailto:info@animalcareprojects.nl

 

Er staan nog meer hondjes op deze video, die zijn ook ter adoptie, ook al staan ze niet op onze site. Wil je meer info over één van deze hondjes, dan weet je ons te vinden.


5 mei 2014
We hebben een leuk filmpje ontvangen van Boris en Saar, heerlijk spelend met elkaar. Ze zijn zo blij met een beetje aandacht en dat is ook goed te zien. Wat een heerlijke en mooie hond is Boris. Zo'n hond moet toch snel geadopteerd kunnen worden. Hij is een maatje voor het leven!!
Wil je deze lieve hond het leven geven waar hij van droomt, neem dan snel contact met ons op.


 
12 januari 2014
Boris, ongeveer 1 jaar oud, is met de andere jonkies uit een gemeentelijk asiel naar het SHKD bosasiel gekomen, omdat ze nog te jong waren om op straat teruggeplaatst te worden. In het gemeentelijk asiel  wachten ze totdat de hondjes ouder en gesteriliseerd/gecastreerd zijn en zetten de honden dan weer op straat. Deze jonge hondjes kennen het leven op straat niet en zijn nu gewend aan de veiligheid en het leven in het asiel. De mensen van het SHKD asiel willen ze niet meer terug op straat zetten, omdat ze weten dat ze geen kansen hebben om te overleven! We proberen met z’n allen te helpen om deze prachtige honden zo snel mogelijk te herplaatsen, zodat ze een gouden toekomst kunnen krijgen in plaats van een treurig leven in de straten van Istanbul. Ze vervelen zich in het asiel en het zal niet lang meer duren of ze zullen hun vrolijkheid verliezen en zich in hun lot schikken dat ze hun verdere leven in het asiel moeten blijven. Dat kunnen we niet laten gebeuren!! Net zoals andere jonge honden, moet deze hondjes nog alles leren en dat gaat geduld en tijd kosten. Het is dan ook leuk om met deze hondjes op een cursus te gaan. Ze zijn allemaal geweldige, lieve hondjes, die op zoek zijn naar de juiste baasjes, een eigen huisje waar ze voor altijd mogen blijven, liefde, aandacht, knuffels, lange wandelingen maken, spelen en lekker eten!! Boris is inmiddels gecastreerd. Ben je verliefd geworden op Boris, neem dan snel contact met ons op