19 december 2015
13 december 2015 is Bruno aangekomen in NL. Hij is in de opvang gegaan bij leuke mensen. Hij is pas een week in de opvang en we kregen het goede nieuws dat ze Bruno willen adopteren. 
 
Zijn nieuwe baasje schreef o.a. dit:  hij is vriendelijk tegen iedereen, gaat geweldig met de kinderen om, hij is slim en leert snel. Het is onmogelijk niet van deze hond te houden!
 
We zijn natuurlijk heel erg blij dat deze lieve jongen nu zijn eigen huisje heeft.
 

 
Bruno is geadopteerd
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in april 2015 geschat op ong. 7- 8 jaar
Ras: Herder
Schofthoogte: onbekend
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiƫs inenting: Ja
Gechipt: Ja  
 
Adoptiekosten:  € 150,-
 
 

15 juli 2015
De lieve aanhankelijke Bruno zit ook nog steeds te wachten op zijn baasjes. Wat zou het toch geweldig zijn als hij nog een aantal mooie jaren kan genieten van zijn leventje. Bij lieve baasjes waar hij welkom is en niet meer gedumpt zal worden. Hij heeft het zo verdiend! Wie wil deze schat nog een kans geven? Neem dan snel contact met ons op!
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

 
21 mei 2015
Hierbij twee filmpjes van Bruno gemaakt op 16 mei 2015. Deze lieve man zoekt zo naar genegenheid, dat het gewoon triest is om aan te zien. Bruno wil zo graag zijn eigen veilige mand. We hopen dat zijn reddende engel snel hem zal weghalen uit het asiel en hem het leven zal geven wat hij verdient. 
 
   
 
6 april 2015
 
Wij willen jullie graag voorstellen aan Bruno. Bruno is een herder op leeftijd van ong 7-8 jaar oud. Bruno heeft waarschijnlijk een eigenaar gehad, want hij kan het goed vinden met mensen. Hij volgt de bezoekers tot aan hun auto m.a.w. mag ik met jou mee!!!
Bruno kan het ook goed vinden met de andere honden. Hij is ook op een dag binnen komen wandelen, ook gedumpt in de bossen.
 
Bruno moet eigenlijk zo snel mogelijk weg uit het asiel. Wij hopen voor Bruno dat er nog mensen zijn die een oude hond willen redden en hem nog een aantal fantastische jaren gunnen. Een hond op leeftijd heeft ook nog veel liefde en vreugde te bieden, ook zijn ze nog levendig en kunnen zeker nog grote wandelingen maken.
 
Wil jij Bruno die kans geven mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl