Naam : Bunny
Verblijfplaats: Herselt, België
Geboorte datum: 01-06-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  60 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 01-05-2023 op de adoptielijst
 
 GEADOPTEERD
 
21 januari 2024
Bunny is nog steeds op zoek naar haar warme thuis, wie sluit haar in zijn hart?
 
  
 
 
 
   
 
18 december 2023
Bunny heeft helaas nog niet haar forever home gevonden.  Bunny is hier nu 3,5 maand, doet het echt geweldig en we hopen enorm dat zij snel haar eigen thuis zal vinden.  Bunny is een super lieve hond. Ze is een black beauty. Ze heeft een hart van goud en is een enorme knuffelbeer. Ze leeft nu in een roedel en is dikke maatjes met de andere honden.  Ze speelt graag met ze en vind wandelen geweldig. In huis zelf is ze een rustige hond, die graag lekker op een stoel/bank ligt.  De opvang heeft aangegeven dat het voor Bunny belangrijk is om samen met een andere hond te zijn. 
 
Wil jij Bunny haar forever home geven en heb je al een stabiele speelse hond, waarmee Bunny maatjes kan worden mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
  

5 september 2023
update:  Bunny is klaar om naar haar eigen huisje te gaan. 
 
Bunny is een gesteriliseerd teefje van ongeveer 5 jaar oud met mooie spitse oren en een schofthoogte van ongeveer 60 cm.Zij zit in de opvang in Herselt (België, provincie Antwerpen).
Bunny heeft een hart van goud en is een enorme knuffelbeer die graag in de zetel ligt. Zij is binnen ook een enorm rustige dame, bij bezoek komt ze even kijken en gaat daarna haar eigen gangetje. Ze kan al een uurtje alleen zijn, na gewenning kunnen dat zeker een paar uurtjes meer worden. Ze is ook al vanaf de eerste dag zindelijk en binnen geeft zij ook aan als ze moet gaan.
Auto rijden op zich doet ze goed, alleen moet Bunny  nog leren om soepeltjes in de auto te gaan. Wandelen doet Bunny super graag en zij trekt niet aan de lijn, ook niet als er een andere hond passeert. Zij kan nog niet los lopen, dat moet haar nog aangeleerd worden.
 
Wij plaatsen Bunny graag bij een familie waar een soortgenootje zit (reu of teefje maakt niet uit), want spelen met andere woefkes vindt ze erg leuk. Ook een tuin met een hoge omheining zou heel welkom zijn. Waar Bunny nu is, zijn geen katten aanwezig, daarom weten we niet hoe Bunny op katten zal reageren. Kinderen is geen probleem maar wel vanaf 12 jaar.
 
Bunny is een heerlijke hond, een vriendin voor het leven! Ben jij verliefd op Bunny en wil je haar een fijn thuis geven, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
    
 
 

 
  
 
          
 
 
 
 
  
 
 
 
28 augustus 2023
Bunny zit in de opvang in Herselt in België. Het gaat goed met Bunny. Ze kan het goed vinden met de andere honden in de opvang. Bunny is een leuke, lieve dame. Ze is heel aanhankelijk en is gek op aaitjes. Bunny is ook speels.  Ze loopt prima mee aan de lijn en is zindelijk. Ze geniet van de wandelingen.
 
          
 
 
                 
 
Omschrijving
 
We willen je graag Bunny voorstellen. Bunny is ooit gevonden in de straten van Gokturk ronddwalend met een halsband om. Ze hebben de eigenaar nooit kunnen vinden.
 
Bunny is een buitengewoon lieve, goedaardige, vriendelijke hond. Zij is sociaal naar mensen en  honden toe.
 
Bunny is dringend op zoek naar haar eigen huisje in een rustige omgeving. Zij zoekt baasjes die veel tijd en geduld hebben om haar te begeleiden en laten wennen aan haar nieuwe leven.
Baasjes, die alles voor haar over hebben, haar willen verwennen, maar vooral haar aandacht en knuffels willen geven, die zij zo mist.Het asiel is absoluut niet de plek voor Bunny, daarom moet zij dringend het asiel verlaten.  
 
Heb jij interesse in Bunny of wil je meer informatie over haar mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
      Afbeelding invoegen
 
  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen