Naam : Comet
Verblijfplaats: Hedel, NL
Geboorte datum: 02-06-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 325,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 25 maart 2020 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
24 april 2022
Goed nieuws voor Comet. Haar opvangbaasje wil haar niet meer kwijt en heeft besloten om haar zelf te adopteren. Comet doet het zo goed, ze is ook een leuk maatje voor de andere hond. We zijn super blij met dit nieuws. Eindelijk heeft Comet haar eigen veilige thuis gevonden. Ze is nu een happy dog!
 
                    
 
                            

20 maart 2022
Comet heeft voor het eerst even los gelopen en ze blijft goed bij en mee lopen natuurlijk mag ze snuffelen waar ze wilt en door het gras rollen vind ze heerlijk. Iedere dag weer wat meer hond en binnen gaat het ook super goed ook met de andere hond. Comet is super vriendelijk maar laat ook goed merken wanneer het voor haar eventjes te veel is en gewoon lekker wilt slapen. Zit geen kwaad in en spelen begint ze een beetje te ontdekken dat dat ook leuk is. Comet is echt een knuffel beer. Ze luistert goed naar haar naam en loopt goed mee aan de riem.
 
 
 
14 maart 2022
Inmiddels zit Comet in de opvang in Hedel. Comet doet het goed. Comet is een leuke, vriendelijke hond.
 
            
 
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Comet.  Comet is ooit gevonden op straat toen ze nog een puppy was alleen zonder moeder. 
Nu verblijft ze al een tijdje in het bosasiel, maar ze droomt van haar eigen mandje.

update: 15 januari 2022
We hadden een opvang gevonden voor Comet, maar helaas kan dit niet doorgaan. De reden: De opvang waar ze naar toe zou gaan heeft ons ontzettend geholpen door Diega (zij moest herplaatst worden, omdat haar baasje was overleden) met spoed in huis te nemen waar ze nu iets meer dan een maand verblijft. Met Diega gaat het zo goed dat de opvang besloten heeft om haar te adopteren.  
 
Omdat we in eerste instantie dachten, dat Comet in de opvang zou gaan, hebben we gevraagd om haar naar het pension te brengen om alvast te wennen aan mensen, huiselijke omgeving. Wij betalen iedere maand voor haar verblijf in het pension.  Ze doet het goed in het pension dus is het absoluut geen optie om haar weer terug te brengen naar het asiel.
 
Daarom zijn we dringend op zoek naar een andere opvang/adoptant. Comet is een lieve, leuke, vriendelijke, zachtaardige hond van ong. 4 jaar. Ze loopt goed mee aan de riem en is zindelijk. Ze is sociaal naar de andere honden in het pension.  Ze heeft neiging tot baknijd. In het pension eten de honden in een gezamenlijke ruimte. Als een hond te dicht bij haar bak komt begint ze een beetje te grommen. Maar dat hoeft verder geen probleem te zijn om het juiste huisje voor haar te vinden. 
 
Comet is dus nu met spoed op zoek naar een goed huisje in een rustige omgeving bij mensen die tijd en geduld hebben en leuke wandelingen met haar gaan maken en waar een lekker zacht mand voor haar klaar staat. Wil jij Comet de kans van haar leven geven en haar vertroetelen, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Comet verdient een goed leven.