30 januari 2018
Goed nieuws voor Sunny want zij heeft haar eigen huisje gevonden. We wensen haar en haar nieuwe baasjes veel geluk toe.
We willen de opvang ontzettend bedanken voor hun goede zorgen. Ze hebben Sunny heel veel geleerd.

 
30 december 2017
Nieuwe update:
Sunny is al helemaal gewend. Aan de riem meelopen, verkeer, straatgeluiden, in huis wonen, mee in de auto enz. heeft ze snel opgepakt. In het bos loopt ze inmiddels los mee.  Ze heeft een open karakter, zowel naar mensen als andere honden.

Sunny is een rank middelmaatje van 47 cm en weegt 20 kilo. Zij heeft alles in zich om een fijne kameraad te worden. Sunny heeft van jongs af aan in een roedel gezeten. Daarom plaatsen wij haar graag bij een andere hond, aan wie zij zich kan optrekken. Bij mensen die veel tijd voor haar hebben, kan Sunny ook als hond alleen geplaatst worden. Het is onbekend hoe ze op katten reageert maar omdat ze nog zo jong is, is de verwachting dat zij dat prima kan leren.
 
30 november 2017
We kregen dit filmpje. Sunny houdt van spelen. Het zou heel mooi zijn als ze een speelmaatje kan krijgen. Deze lieverd moet toch jullie harten veroverd hebben, wie geeft haar een mooie toekomst? mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl

Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
  
25 november 2017
Hierbij een update en foto's van de opvang.
 
Maak kennis met Sunny! Dit hondenmeisje met haar mooie reebruine ogen is afkomstig uit het SHKD-bosasiel in Istanbul. Zij is samen met haar broertjes en zusjes buiten het asiel achtergelaten. Sunny heeft het als enige overleefd en is opgegroeid in het asiel tot een sociale hond. Sinds half november woont zij in een opvanggezin in Voorburg. Nu in Nederland is ze een heel nieuw leven begonnen en dat bevalt haar best! Sunny is een lieve hond van bijna 1 jaar oud, die van knuffelen houdt en graag likjes uitdeelt. Het is heel leuk om te zien wat zij in 1 week tijd al geleerd heeft. Natuurlijk zijn sommige dingen buiten nog wat spannend zoals onverwachte geluiden, maar aan de riem meelopen gaat inmiddels aardig. Op mensen en andere honden die ze ontmoet reageert ze prima. In huis is ze zo goed als zindelijk. Eten is een feest. Medium energieniveau. 
 
Bij wie mag dit zonnestraaltje komen wonen? Sunny heeft alles in zich om een fijne kameraad te worden. Sunny heeft van jongs af aan in een fijne roedel gezeten. Daarom willen wij haar graag plaatsen bij een andere hond, aan wie zij zich kan optrekken. Bij mensen die veel tijd voor haar hebben, kan Sunny ook als hond alleen geplaatst worden. Sunny is op zoek naar eigen baasjes die ervaring hebben met honden.
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
16 november 2017
Afgelopen dinsdag is Cube (ze heet nu Sunny) aangekomen in NL. Zij zit in de opvang in Voorburg. Sunny is een lieve, vriendelijke hond die van knuffelen houdt. Buiten is het nog allemaal spannend, aan de riem lopen, het straatgebeuren. Maar met veel liefde en geduld komt dat goed. We geven haar natuurlijk de tijd om aan haar nieuwe leventje te wennen.
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
 Afbeelding invoegen
 
Cube/Sunny is geadopteerd
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01-01-2017 (geschat)
Ras: Kruising 
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiės inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Adoptiekosten:  € 285,-
 

 
29 september 2017
Wij willen jullie voorstellen aan de leuke Cube. Zij is, samen met haar broertjes en zusjes, als een stuk vuil gedumpt buiten het asiel. Ze konden daar natuurlijk niet blijven en ze zijn gelijk opgenomen in het asiel en nagekeken door de dierenarts. Het is afschuwelijk en vreselijk triest dat haar broertjes en zusjes zijn overleden en dat Cube de enige is die het overleefd heeft. Ze vindt alle aandacht en knuffels heerlijk en kan het goed vinden met de andere honden met wie ze graag speelt.
 
Cube is een geweldige jonge hond. Ze is super lief, speels, energiek, aanhankelijk, vriendelijk, sociaal en heeft een mooi karakter.
Deze lieverd hunkert naar liefde, aandacht en knuffels en is dringend op zoek naar lieve mensen die haar dit allemaal willen geven en bij wie ze voor altijd mag blijven. Tijd en geduld hebben om haar alles te leren en laten zien hoe mooi een hondenleven kan zijn. Ze wil genieten van haar vrijheid en heerlijke lange wandelingen in de bossen of op het strand, spelen met andere honden en wegdromen in een zachte mand. 
 
We hopen dat ze snel een lieve familie vindt. Wie smelt er nu niet na het zien van deze prachtige hond. Ze is een maatje voor het leven.
 
Heb jij een klik met onze Cube en heb je haar in je hart gesloten, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen