Naam : Cuore
Verblijfplaats: bosasiel, Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 14-05-2020 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 31 augustus 2021 op de adoptielijst
  
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan de mooie Cuore. Een vrouw in Turkije had de intentie om Cuore te adopteren. Curore zat in het pension, en de vrouw betaalde zijn verblijf daar. Maar deze vrouw wil hem nu ineens niet meer adopteren en heeft haar bijdrage voor het pension dan ook gestopt.
Daarom hebben ze Cuore naar het asiel gebracht, waar hij nu verblijft.
 
Cuore is dringend op zoek naar lieve mensen, die hem voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die hem een goed leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Mensen die veel tijd en geduld hebben.  Baasjes die in een rustige omgeving wonen en leuke wandelingen met hem wil maken. Cuore is een leuke, jonge, vriendelijke, sociale, prachtige hond met een goedaardig karakter. Hij kan het goed vinden met andere honden en mensen.
 
Doordat hij een tijd in het pension heeft gezeten, is hij al wat gewend, zoals aan de riem lopen e.d., Maar nu zit hij in het asiel en dat zal voor hem een grote terugval zijn. Daarom hopen we dat hij snel zijn eigen thuis zal vinden.
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in het bosasiel 3 mei 2022 hebben we Cuore ontmoet. Cuore is een super gaaf en lief hondje, waar de vriendelijkheid echt vanaf straalt en hij kijkt pienter uit z’n oogjes. Hij ziet er ook triest uit, het leven in het asiel valt hem zwaar. Hij komt rustig naar het hek lopen voor aandacht en een aai. Hij is niet bang, maar zoekt juist toenadering. Hij gaat goed om met de andere honden in zijn partition. Het is voor hem ook echt tijd om het asiel te verlaten. Hij lijkt ons een hondje dat dag en nacht met zijn baasje op wil trekken.