Naam : Cup
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2015 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 17 juni 2019 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Cup. Cup is een middel formaat hond.  Cup is 1 van de honden die in het bos gevoerd werden toen ze nog een puppy was. Opeens was Cup verdwenen, maar toen ze weer gevonden werd was haar voorpoot gebroken. Ze heeft een aantal operaties ondergaan en ze is helemaal hersteld.
Ze leeft nu in het asiel,maar het asiel is natuurlijk niet de juiste en gezonde plek voor deze lieverd.
Ze wil zoveel meer en hopelijk hoeft zij dan ook niet lang te blijven en wordt zij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Cup voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed leven gunnen en haar een nieuwe start willen geven. Cup is een leuke, vriendelijke dame!
 
Haar karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, makkelijk in de omgang. Zij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.