21 november 2015
Vandaag is Derek aangekomen in NL. Derek gaat nu een goede toekomst tegemoet met veel liefde en zorg. We zijn heel erg blij dat hij eindelijk het asiel heeft verlaten.
 
 
 
Derek (geadopteerd)
   
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in september 2014 geschat op ong. 1,5-2 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Kan bij kinderen: onbekend
 
Inentingen/rabiƫs inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 250,-
 
 

 
22 juli 2015
Derek is een lieve jongeman die nog steeds op zoek is naar zijn veilige haven, waar hij alle liefde, aandacht, juiste verzorging en een hele goed begeleiding gaat krijgen. Die hem laat zien dat de wereld niet altijd wreed hoeft te zijn. We hopen dat diegene snel op zijn pad komt en hem een mooi leven gaat geven.
 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
 
 
21 mei 2015
Hierbij een filmpje van Derek gemaakt op 16 mei 2015. Deze lieve jonge man wil graag zijn eigen veilige mand hebben. We hopen dat zijn reddende engel hem snel zal weghalen uit het asiel en hem het leven zal geven wat hij verdient.
 
 
 
 
31maart 2015
Derek is een geweldige hond die veel energie heeft en heerlijk wil rennen in het park, bossen, strand. In de shelter kan hij zijn energie niet kwijt. We denken ook dat Derek een sterke hond is. Hij wil alleen maar aandacht en geknuffeld worden. Wie geeft hem het mooie leven waar hij van droomt?

6 oktober 2014
De lieve Derek hoopt ook dat hij snel geadopteerd zal worden. Hij is een actieve hond die lange wandelingen wil maken en spelen met andere hondjes. Hij kan goed opschieten met de andere honden in zijn partition en is gek op aandacht, liefde en knuffels. Hij is slim en kan nog alles leren. Derek is een prachtige hond!
Wie geeft hem zijn gouden mandje? Neem dan snel contact met ons op.
 
                       

11 september 2014
Derek is naar het gemeentelijk asiel gebracht toen hij nog een pup was. Hij zat daar in een aparte 'partition' met andere pups. Omdat Derek erg verlegen was en de andere hondjes niet zo aardig tegen hem waren. Derek dook weg in het hondenhok en was bang om er weer uit te komen. Een vrijwilliger vroeg aan de mensen van het bosasiel of ze Derek wilde nemen en ze konden natuurlijk geen nee zeggen.

Derek heeft een zachtaardig karakter en hij wil eindelijk bij iemand horen. Omdat hij als pup in het asiel terecht gekomen is kent hij alleen dat leven. Wil jij Derek laten zien dat er nog meer is in het leven mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl