Naam : Dost
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-
Afbeelding invoegen
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 05-10- 2022 op de adoptielijst
 
Omschrijving
 
Ik ben Dost en ik wil me graag voorstellen. Over mijn achtergrond is niets bekend, ik zwierf op straat of in de bossen en toen hebben ze me gevonden en naar het asiel gebracht. Ik zit al weer een tijd in het asiel en leef met andere honden in een partition. Het leven in het asiel vind ik heel moeilijk. Ik leef in een partition met veel honden en er is nauwelijks ruimte om een eigen rustig plekje te hebben.
 
Ik ben een leuke vriendelijke rustige dame, ik heb een zachtaardig karakter, en ik vind het geweldig om geaaid te worden en extra aandacht te krijgen.  Ik wil graag bij iemand horen die alles voor me over heeft. Een lekkere zachte mand waar ik tot rust kan komen. Ik wil graag met mijn baasjes leuke wandelingen in de natuur maken. Ik kan ook bij een vriendelijke hond geplaatst worden. Maar het liefste wat ik wil is liefde en aandacht, want dat mis ik zo in het asiel.

Ik hoop zo dat mijn toekomstige baasjes mij snel willen adopteren, zodat ik uit het asiel weg kan. Ik heb tot nu toe geen leuk leven gehad. Ik hoop echt dat dit snel gaat veranderen en dat ik ook gelukkig mag zijn.
 
Heb je interesse in Dost en wil je haar een gelukkig leven geven mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Wij hebben in mei 2022 Dost ontmoet. Ze is een lieverd en een prachtige hond, een beetje afwachtend of ze wel of niet naar ons toe zou komen. Maar dat was ook logisch met alle honden in haar partition, die om ons heen  aan het springen waren om aandacht. Zij hoort niet in het asiel en moet daar dan ook snel weg. 
 
 
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen                    Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen            Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen