Naam : Efe/Hierro
Verblijfplaats: Thorn, NL
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  65 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 180,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 29 augustus 2020 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
2 juni 2022
Super nieuws voor Hierro (voorheen Efe). Hij is geadopteerd door een geweldig baasje. Hij is gisteren naar zijn eigen huisje vertrokken en het gaat goed met hem. Het gaat ook goed met de andere honden die er wonen. We zijn ontzettend blij dat hij eindelijk zijn kans heeft gekregen ondanks zijn handicap, hij gaat een goede toekomst tegemoet. We willen hierbij de opvang ontzettend bedanken voor haar inzet en zorg voor al de maanden dat hij bij haar in de opvang heeft gezeten.
 
         
 
16 april 2022
Hierro is klaar voor een nieuw huisje! Wij kregen deze update van zijn opvangmoeder:
 
Kijk in zijn ogen en je weet dat je met de zachtste ziel te maken hebt. We denken dat Hierro nog niet veel moois met de mens ervaren heeft maar gelukkig leven honden in het heden en komt hij, als hij je eenmaal kent, graag een aai of knuffel halen of iets lekkers.
Hij is evenwichtig en lief, een beetje verlegen en bescheiden en lijkt goed om te gaan met het verlies van zijn poot, hij kan er zelfs mee rennen.
 
Hierro kan goed een paar uurtjes alleen thuisblijven, gaat dan niet blaffen of slopen. Ook gaat hij graag mee wandelen, hij staat al kwispelend klaar en loopt keurig aan de lijn. Hij trekt nooit en katten laten hem onberoerd. Als het tijd voor zijn avondeten is maakt hij zelfs een dansje 🙂 Met andere honden, reuen en teven, gaat het goed en speelt hij ook soms. Hierro is super zindelijk vanaf dag 1. Hij is gecastreerd, getest op veel voorkomende ziektes, tijdig ontwormd en voorzien van vlooien-/tekenmiddel. Maar bovenal: hij heeft een gouden hart.
 
Hierro is op zoek naar fijne baasjes die in een rustige omgeving wonen en een tuin hebben. Voor katten is hij eerder bang dan dat hij er lelijk tegen zou doen. Hij is nog aan het leren om met de auto mee te gaan. We plaatsen Hierro niet bij kinderen. Zijn schofthoogte is 65 cm. Hij kan bij een stabiele teef/reu geplaatst worden.
 
Heeft Hierro uw hart gestolen? Laat het ons weten via mailto:info@animalcareprojects.nl
 
        
 
                 
 
     
 
27 maart 2022
Hierro komt gelukkig steeds losser. Hij heeft een langere tijd nodig gehad om aan zijn nieuwe leventje te wennen. Hierro is een superlieve, vriendelijke hond.
 
 
10 oktober 2021
Inmiddels is Efe (hij heet nu Hierro) in NL aangekomen. Hij zit nu in de opvang in Thorn. Hij maakt het goed, maar hij is nog wel angstig. Het is allemaal zo nieuw voor hem, hij heeft veel tijd nodig om te wennen. Efe is een super lieve hond. We zijn blij dat hij het asiel heeft verlaten en nu een kans krijgt op een beter leven. Deze kanjer heeft al zoveel meegemaakt in zijn leventje, nu wordt het tijd dat hij van het leven kan gaan genieten.
 
                
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Efe. Efe is ooit gevonden in de bossen waar ze de honden voeren. Efe zijn voorpoot was verlamd en kon nauwelijks  lopen. Ze hebben hem toen meegenomen naar de dierenarts en hebben zijn voorpoot laten amputeren. Nu verblijft hij al een tijd in het bosasiel, maar hij droomt van zijn eigen mandje.  

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Efe voor altijd in hun hart willen sluiten.  Efe heeft mensen nodig die veel tijd en geduld hebben. Mensen die ervaring hebben en hem alle ruimte, een goede begeleiding, zorg en aandacht willen geven. Hij zoekt een rustig huisje en omgeving. Efe is een vriendelijke, lieve hond, maar wel erg verlegen en voorzichtig. Als je hem rustig benaderd dan kan je hem aaien. Hij is nog niet gewend om aan de riem te lopen. Het zou geweldig zijn als deze lieverd snel het asiel kan verlaten, want door zijn handicap heeft hij het extra zwaar.
 
Zijn karakter:  lief, vriendelijk, sociaal, rustig. Hij heeft geen problemen met de andere honden.