Naam : Fox
Verblijfplaats: opvang Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras:  kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Ja
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 14 mei 2022 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Fox.  Fox leefde in een tuin van een appartementen complex in Istanbul. Een familie heeft zich over haar ontfermd en haar eten en drinken gegeven. Ze wilde ook bij andere bewoners naar binnen die dit absoluut niet leuk vonden en zijn gaan klagen bij de manager van het complex. Diegene heeft Fox in een kleine kennel gezet. Fox vond het vreselijk om opgesloten te zitten en toen hebben ze gebeld om haar naar het asiel te brengen.
Een klein gelukje dat ze nog net op tijd een opvang voor haar hebben gevonden waar ze nu verblijft. Anders had ze nu totaal verloren en gestrest in het asiel gezeten tussen de andere vele honden. 
 
Fox is een vriendelijke, leuke, energieke, mooie hond. Fox heeft een zachtaardig karakter. Ze heeft geen problemen met andere honden. Fox zou ook bij kinderen geplaatst kunnen worden, mits zij weten hoe ze met een hond moeten omgaan.
 
Zij is op zoek naar mensen die, die in een rustige omgeving wonen en haar veel geduld en tijd willen geven om aan haar nieuwe leven te laten wennen. Lieve mensen, die haar alle goede zorg, liefde en aandacht gaan geven en haar laten zien dat het leuk is om een hond te zijn.
 
Fox wil graag bij iemand horen en is een maatje voor het leven. Ondanks dat ze nu in een opvang zit zoeken we met spoed de juiste baasjes voor haar.
 
        
 
              
 
 
Onderstaande videos zijn toen genomen in de tuin van het appartementen complex.