Naam : Gakir
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2014 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 8 juli 2019 op de adoptielijst

Omschrijving
Graag willen wij jullie voorstellen aan Gakir.  Hij leefde op een bouwplaats. Hij is gevangen door teams van de Gemeente en in de bossen gedumpt als een stuk vuil. Een dierenvriend vond hem en heeft hem naar het asiel gebracht. 
Het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor deze lieverd. Hij wil zoveel meer en hopelijk hoeft hij dan ook niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Gakir voor altijd in hun hart willen sluiten en bij wie hij voor altijd mag blijven. Mensen die hem een goed en gelukkig leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Gakir is een leuke, vriendelijke hond.
 
Zijn karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
 
 
 
 
 
 
        
 
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.