Naam : Gakir
Verblijfplaats: Katwijk aan Zee, NL
Geboorte datum: 01-01-2014 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  60 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 225,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 8 juli 2019 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
20 oktober 2022
Goed nieuws voor Flip. Hij is afgelopen maandag naar zijn eigen huisje gegaan. Hij woont bij zijn baasje in een rustige omgeving en het gaat goed met hem. Hij moet natuurlijk nog wennen aan zijn nieuwe omgeving, Hij heeft een aantal maanden in de opvang gezeten en eindelijk heeft hij zijn eigen mandje gevonden. We willen de opvang ontzettend bedanken voor hun inzet, zorg en de liefde die hij heeft gekregen. 
 
Afbeelding invoegen 
 
 
21 maart 2022
Flip (voorheen Gakir) zit al een tijdje in de opvang in Katwijk aan Zee. Flip zoekt nu zijn eigen veilige thuis.
 
De opvang kan alleen maar positief zijn over Flip.  Hij is een hele lieve, makkelijke, zachtaardige, goede, fijne rustige hond. Flip is aanhankelijk, wordt graag geaaid en geknuffeld. Buiten loopt hij goed mee aan de riem, reageert niet op honden paarden of verkeer. Alleen luid rammelend geluid vindt hij niet fijn. Hij herstelt wel snel en loopt daarna gewoon door.
 
Meerdere keren per dag een stukje lopen vindt Flip fijn. Ver lukt niet. Dan krijgt hij last van zijn linker poot. Hij is blij en vrolijk. Flip kan goed omgaan met de honden die hij kent, thuis en buiten.
 
Flip is op zoek naar lieve baasjes die zijn tempo aanhouden, in een rustige buurt wonen en het liefst een tuin hebben. Traplopen is geen optie voor Flip. Hij kan ook met een andere niet al te drukke hond geplaatst worden, hij kan zich daaraan optrekken. Hij leeft nu samen met 2 andere honden en dat gaat goed. Mensen die hem veel aandacht, liefde en goede zorg geven.
 
Flip zijn ellebogen van zijn voorpoten staan naar buiten toe, dat is een aangeboren afwijking.
Flip is een fantastische hond en een maatje voor het leven.
 
Wil jij Flip de kans geven om een fijn leven te hebben en ben jij verliefd op deze kanjer, wil je graag kennis met hem maken of meer informatie over hem willen hebben mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
 
                            
 
                      
 
             
 
 
 
 
                
 
22  januari 2022
Inmiddels is Gakir (hij heet nu Flip) in NL aangekomen. Hij zit in de opvang in Katwijk bij een familie die al meerdere honden uit het bosasiel hebben geadopteerd. We zijn erg blij dat zij hem een kans willen geven om snel zijn eigen huisje te vinden. Hij zat al zo lang in het asiel en het was erg zwaar voor hem. Nu krijgt hij rust, liefde, aandacht en goede zorg. Hij krijgt nu de tijd om te wennen.
 

 
                       
 
 
Omschrijving
Graag willen wij jullie voorstellen aan Gakir.  Hij leefde op een bouwplaats. Hij is gevangen door teams van de Gemeente en in de bossen gedumpt als een stuk vuil. Een dierenvriend vond hem en heeft hem naar het asiel gebracht. 
Het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor deze lieverd. Hij wil zoveel meer en hopelijk hoeft hij dan ook niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Gakir voor altijd in hun hart willen sluiten en bij wie hij voor altijd mag blijven. Mensen die hem een goed en gelukkig leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Gakir is een leuke, vriendelijke hond.
 
De ellebogen van zijn voorpoten staan soms naar buiten, maar er is niets mis mee. We hebben een tijd geleden een X-ray laten maken en de DA zegt dat dit is aangeboren.
  
Zijn karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
Oktober 2020:
Gakir is een leuke, vriendelijke, hond. Hij kwijnt weg in het bosasiel en is ook erg mager geworden. Als hij nog langer in het asiel moet blijven overleeft hij dat niet. Het is ook veel te druk voor hem. Daarom zijn we DRINGEND op zoek naar mensen die hem een kans willen geven en hem voor altijd in hun hart willen sluiten. Hij is op zoek naar een huisje in een rustige omgeving, waar hij langzaam kan wennen aan zijn nieuwe omgeving. Die hem alle zorg, liefde en aandacht willen geven. Ben jij diegene die hem wil laten zien dat het ook leuk kan zijn om een hond te zijn, mail ons dan snel naar 
Gakir moet z.s.m. het asiel verlateninfo@animalcareprojects.nl
 
    
 
 
 
 
  
 
 
        
 
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.