Naam : Gakir
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2014 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 200,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 8 juli 2019 op de adoptielijst

Omschrijving
Graag willen wij jullie voorstellen aan Gakir.  Hij leefde op een bouwplaats. Hij is gevangen door teams van de Gemeente en in de bossen gedumpt als een stuk vuil. Een dierenvriend vond hem en heeft hem naar het asiel gebracht. 
Het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor deze lieverd. Hij wil zoveel meer en hopelijk hoeft hij dan ook niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Gakir voor altijd in hun hart willen sluiten en bij wie hij voor altijd mag blijven. Mensen die hem een goed en gelukkig leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Gakir is een leuke, vriendelijke hond.
 
De ellebogen van zijn voorpoten staan soms naar buiten, maar er is niets mis mee. We hebben een tijd geleden een X-ray laten maken en de DA zegt dat dit is aangeboren.
  
Zijn karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
Oktober 2020:
Gakir is een leuke, vriendelijke, hond. Hij kwijnt weg in het bosasiel en is ook erg mager geworden. Als hij nog langer in het asiel moet blijven overleeft hij dat niet. Het is ook veel te druk voor hem. Daarom zijn we DRINGEND op zoek naar mensen die hem een kans willen geven en hem voor altijd in hun hart willen sluiten. Hij is op zoek naar een huisje in een rustige omgeving, waar hij langzaam kan wennen aan zijn nieuwe omgeving. Die hem alle zorg, liefde en aandacht willen geven. Ben jij diegene die hem wil laten zien dat het ook leuk kan zijn om een hond te zijn, mail ons dan snel naar 
Gakir moet z.s.m. het asiel verlateninfo@animalcareprojects.nl
 
    
 
 
 
 
  
 
 
        
 
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.