Naam : Gofret
Verblijfplaats: bosasiel, Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 12-11-2022 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-


Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
Contact : mailto:info@animalcareprojects.nl
Sinds 26-8-2023 op de adoptielijst

 
Omschrijving  
 
We willen je graag Gofret voorstellen. Gofret was één van de honden die uit het aardbevingsgebied gered is, begin 2023. Ze was nog een puppy van 3 maanden oud toen ze naar het bosasiel kwam. Iemand heeft haar geadopteerd in Turkije. Ze zeiden dat ze goed voor haar zouden zorgen.  Het was dan ook erg triest, toen de mensen van het bosasiel erachter kwamen, dat Gofret niet goed verzorgd werd, niet in huis mocht komen en dat ze haar in een tuin zonder hek of schutting hadden vastgebonden aan een ketting. Dit is geen leven voor een hond! Na 2 maanden is Gofret weer teruggekomen naar het asiel. Ze is nu ong. 9 maanden oud. 
 
Gofret is een leuke, lieve, goedaardige, vriendelijke hond.  Ze is speels en onstuimig, maar ze is nog jong. Zij is sociaal naar mensen en honden toe.
 
Gofret is dringend op zoek naar haar eigen huisje in een rustige omgeving. Zij zoekt lieve mensen, die veel tijd en geduld hebben om haar goed te begeleiden, haar alles willen leren en laten wennen aan haar nieuwe leven. Baasjes, die alles voor haar over hebben, haar willen verwennen, maar vooral haar aandacht en knuffels willen geven, die zij zo mist. Het asiel is absoluut niet de plek voor Gofret, daarom moet zij dringend het asiel verlaten.   
 
Heb jij interesse in Gofret of wil je meer informatie over haar mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
        
 
           
 

 
   

Onderstaande foto's zijn in het bosasiel gemaakt toen ze in het asiel kwam.