Naam : Gulay
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-06-2014 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  55 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 150,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Ja
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 1 december 2018 op de adoptielijst

Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Gulay. Gulay is ooit gevonden langs de snelweg samen met haar broertjes en zusjes. Gulay was de enige die nog leefde, de anderen waren al overleden. Gulay heeft een tijdje bij 1 van de vrijwilligers gewoond en vandaar is ze geadopteerd in Turkije. Helaas is Gulay weer teruggebracht nadat haar baasje is gaan scheiden en naar een appartement moest verhuizen waar geen dieren mogen wonen.
 
Bij Gulay werd EPI ( exocriene pancreas insufficientie} gediagnoticeerd. Zie link https://www.mcvoordieren.nl/epi-hond (er zijn ook nog andere sites). Het betekent dat ze een slecht werkende alvleesklier heeft en daarvoor bij elke maaltijd en snack medicatie krijgt. Gulay krijgt medicatie en het gaat goed met haar en ze is verder gezond.
 
Gulay verblijft op dit moment in een opvang in Istanbul.  Dit is tijdelijk en daarom zijn we dringend op zoek naar lieve mensen, die Gulay voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die het niet erg vinden dat ze speciale zorg nodig heeft en haar een goed leven gunnen. Gulay is echt een schat van een hond, een familie hond.

Haar karakter:  lief, vriendelijk, speels, vrolijk, aanhankelijk, sociaal,  makkelijk in de omgang. Ze kan het goed vinden met de andere honden en katten.