Hanna is geadopteerd.
 
11 september 2022
Super goed nieuws voor Hanna.  Zij is  afgelopen vrijdag veilig aangekomen bij haar nieuwe baasjes.
 
 
Wij zijn super blij en wij zijn de baasjes ontzettend dankbaar dat ze Hanna deze mooie kans hebben gegeven. 

Hanna heeft de juiste baasjes gevonden. Ze woont nu  in een paradijs waar ze alles krijgt wat ze nodig heeft. Ze krijgt alle tijd om eerst goed te wennen en ze begeleiden haar met haar angst. Ze gaat het prima naar haar zin krijgen met haar baasjes en 2 andere hondenvriendjes.
 
 

 

 
17 april 2022
Update Hanna 
Goed nieuws over Hanna! Het gaat steeds beter met haar en ze komt al een beetje los. Ze wordt goed verzorgd in het pension. Ze verblijft met 2 andere honden in een kamer en dat gaat heel erg goed. Ze is nog steeds een beetje angstig, ook als ze haar meenemen naar buiten om te leren wandelen aan de riem. Maar je ziet de veranderingen in haar gedrag en haar zelfvertrouwen groeit. In het begin begon ze zelfs te huilen van angst, als je haar wilde aaien. Het is fijn dat ze nu contact heeft met de dog trainer en andere honden. Wij willen de mensen in het pension heel erg bedanken voor de goede zorgen, die ze Hanna geven. Vanaf nu kan het alleen nog maar beter gaan met Hanna. Wij zijn super blij voor haar en het is geweldig om haar nu zo te zien. Ze is er nog niet, maar ze is al een heel eind op de goede weg!
 
Nogmaals willen we iedereen bedanken, die gedoneerd heeft voor Hanna. Mede door jullie heeft ze deze geweldige kans gekregen.
 
 

 
 
 
12 maart 2022
Update Hanna
 
Met Hanna gaat het redelijk goed. Haar huid en vacht zien er goed uit. Ze hoeft dan ook niet langer in de dierenkliniek blijven.
Dat is super goed nieuws! 
Ze is nog wel steeds angstig en lijkt in zichzelf gekeerd, door de trauma's in haar leventje en alles wat ze de afgelopen tijd heeft meegemaakt.
Dit heeft allemaal veel indruk op haar gemaakt. Deze lieverd heeft nog een lange weg te gaan.
Inmiddels verblijft Hanna in het pension, waar ze heel goed verzorgd wordt en extra aandacht en begeleiding krijgt van een hondentrainer. 
Hopelijk krijgt de mooie Hanna snel het vertrouwen terug en zal daardoor ook stapjes vooruit gaan maken. 
 
Wij willen al onze vrienden hartelijk bedanken, die gedoneerd hebben voor Hanna.
Wij hebben tot nu toe € 540,- ontvangen. Hopelijk komen er nog meer donaties binnen. 
 

  
De trieste Hanna is één van de 12 zeer angstige honden die zijn gered uit een verlaten, volledig dichtgetimmerd gebouw. Een zogenaamde dierenliefhebber sloot deze honden op en zette een slot op de deur. Nu de honden niet meer naar buiten konden, leefden zij in hun eigen vuil. De man zette borden en emmers met eten neer, maar alles was bedorven. Het was afschuwelijk, overal was het smerig. Toen de redders het gebouwtje binnen gingen, konden zij nauwelijks ademen door de vreselijke stank.
De honden waren wereldvreemd en zo bang, dat ze allemaal tegen elkaar aan kropen. Ze hebben nooit contact gehad met mensen. We moeten er niet aan denken wat deze honden allemaal hebben meegemaakt en hoelang ze in dat krot hebben gezeten. Deze honden hebben in hun jonge leven al zware trauma’s opgelopen. Hartverscheurend!! Gelukkig zijn ze gered en naar het SHKD bosasiel gebracht. Ze hebben echter nog een lange weg te gaan.  
Op onderstaande link kun je zien hoe de honden gered zijn. Let op: het zijn schokkende beelden!
 
 
Hanna kwam in het asiel met een schimmelinfectie (schurft). Ze was erg zwak en had pijn en jeuk. Zij verblijft nu bij de dierenarts voor een intensieve behandeling en ook voor het sociale, menselijke contact. Hanna moet zeker 2 maanden blijven, voordat ze helemaal zal herstellen. 
 
De hele behandeling en het verblijf bij de dierenarts kosten ongeveer € 800,- Alles is nu door de inflatie in Turkije erg duur geworden.
Het is hartverscheurend om Hanna zo te zien. Ze heeft al zo’n vreselijke start gemaakt in haar leven, daarom willen wij Hanna heel graag helpen, want in deze situatie kan zij niet terug naar het bosasiel. En dat gaan we haar ook niet aandoen. Zij zou het niet redden.
Wij zijn ontzettend blij, dat ze wel een engeltje heeft op haar schouder, want een leuk stel wil haar ondanks alles een kans geven op een beter leven.
Ze moet dan wel schurftvrij en minder angstig zijn.
 
Willen jullie Hanna ook graag helpen, zodat zij weer een gezonde, leuke hond wordt, dan kan je een donatie doen via onze site of een donatie overmaken op ING BankNL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag, ovv donatie Hanna.
 
Alvast heel erg bedankt, ook namens Hanna!