Naam : Hector
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-05-2017 (geschat)
Ras: Herder
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 21-05-2023 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 

Omschrijving
We willen je graag Hector voorstellen. Hector werd gered van een horder die 26 honden in een huis probeerde te verzorgen. Sommigen stierven van de honger.  De politie kwam het huis binnen vanwege een vreselijke stank en vond de honden. De honden werden meegenomen door de gemeente. De gezondste was Hector en hij werd naar het asiel gebracht. Het moet een vreselijke tijd voor hem geweest zijn.  
  
Hector is een ontzettend lieve schat met een goedaardig karakter. Hij ligt moederziel alleen in een afgebroken wc, omdat hij niet kan opboksen tegen de andere honden. Dit komt omdat hij is aangevallen door andere honden. Hij is heel rustig, maar bang/voorzichtig van aard en dat wordt er niet beter op als hij nog langer in het asiel blijft. Koekjes aanpakken, een aai over zijn bol en in het hokje staan en snuffelen vindt hij al fijn. Hector is prachtig om te zien, maar die diep trieste oogjes verdienen een forever home met veel liefde, veiligheid, zodat hij zijn zelfvertrouwen kan opbouwen. Hij zal je zo dankbaar zijn.

Hector is op is op zoek naar lieve mensen die ervaring hebben met honden, die veel tijd en geduld hebben om hem te laten wennen aan zijn nieuwe leven. Een rustige omgeving en een tuin zou voor hem een mooie plek zijn. 

Hector heeft dringend geluk in zijn leven nodig. Iedere dag in het overvolle asiel, is er 1 teveel voor de lieve Hector.
 
Heb jij interesse in Hector of wil je meer informatie over hem hebben mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl