DONATIES gevraagd voor HONDENHOKKEN
 
 
17 december 2023
 
Onze doneeractie voor de hondenhokken is afgerond. De donaties, die we hebben gekregen zijn voldoende voor 20 nieuwe hondenhokken! 
Dit is boven onze verwachting en we zijn ontzettend blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van de honden. 
 
We danken iedereen uit de grond van ons hart die heeft gedoneerd en zich betrokken heeft gevoeld. Het is echt hartverwarmend! 
Het geld wordt dit weekend overgemaakt naar onze vriendin en contactpersoon in Turkije. Zodra de hokken zijn besteld en geleverd zullen we foto’s plaatsen. 
Namens alle honden, het SHKD bosasiel ( göktürk_haysevder) en ons: Dankjewel❤️❤️ 
 

10 december 2023
 
UPDATE: Onze actie voor donaties voor hondenhokken voor de honden in het bosasiel in Istanbul loopt nog tot en met 15 december. Help ze alsjeblieft! 
 
Inmiddels hebben we donaties binnen gekregen voor 14 hokken en dat is fantastisch. Om meer honden in het bosasiel een kerst cadeau te geven, kan je op onderstaande rekening nog je bijdrage overmaken. Ons rekeningnummer is NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects en op onze site www.animalcareprojects.nl staan ook een doneerknop en een Paypal doneerknop. 
 
Dit weekend hebben mensen geholpen in het bosasiel om hokken die nog in redelijk staat zijn te repareren en winterklaar te maken.
 
Wederom willen we iedereen bedanken die een bijdrage heeft overgemaakt om de honden in het bosasiel te helpen. Ze verdienen het zo.
 
    
 
  
  
4 december 2023
Lieve dierenvrienden, 
Update: Wij willen iedereen, die tot nu toe gedoneerd heeft voor nieuwe hondenhokken, hartelijk bedanken. Wij hebben nu genoeg voor 9 hokken en zijn super blij met jullie steun! Toch hopen we op nog meer.  Laat alsjeblieft onze honden niet in de steek! Blijf daarom alsjeblieft ons bericht delen op sociaal media. Wij hopen, dat er nog veel meer donaties binnenkomen, zodat wij met z’n allen zo veel mogelijk honden in het bosasiel kunnen blijven helpen met een goede en stevige schuilplaats.  
 
Dear animal friends, 
Update: We would like to thank everyone who has donated for new dog houses so far. We now have enough for 9 dog houses and are very happy with your support! Still, we hope for even more. Please don't abandon our dogs! Therefore, please continue to share our message on social media. We hope that many more donations will come in, so that we can all continue to help as many dogs as possible in the forest shelter with a good shelter. 
 


29 november 2023
De winter is aangebroken in het bosasiel. In het bosasiel leven de honden altijd buiten. Dag en nacht, het hele jaar door. Hun enige plek voor wat beschutting is een hondenhok. Beschutting tegen de barre kou, wind en buien. De hokken hebben veel te lijden en zijn niet eindeloos bestand tegen de weersomstandigheden.
 
Veel hondenhokken zijn kapot en een deel is onherstelbaar. Er zijn nu 370 honden. Natuurlijk zou iedereen willen dat ze allemaal een warm thuis hadden…… Maar dat is niet zo.
Laten we dan in ieder geval allemaal samen helpen om de omstandigheden te verbeteren waarin ze moeten leven. Alsjeblieft. Beschutting is een absolute noodzaak!
 
Iedere donatie is van grote betekenis, onafhankelijk van de hoogte van het bedrag. Iedere euro draagt bij. Dus ook als je misschien ‘maar’ een paar euro kunt missen, doneer alsjeblieft. Vele kleintjes maken één grote en ieder hok is er één. De prijs van een nieuw hok dat geschikt is, ligt tussen de €150,- en €160,- (5000 Turkse lira). Dat is veel geld. Door de torenhoge inflatie in Turkije zijn de prijzen enorm gestegen.
 
Wij willen proberen om zoveel mogelijk hokken te doneren, zodat de honden een plek hebben om te schuilen en om zich terug te trekken. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van het verloop.
 
Helpen jullie mee?
 
We zouden het ook erg fijn vinden als jullie deze actie willen delen met mensen om je heen die misschien ook een steentje willen bijdragen.
 
Ons rekeningnummer is NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects en op onze site www.animalcareprojects.nl staan ook een doneerknop en een PayPal doneerknop.
 
Dankjewel!
 
Team ACP