Naam : Honky       
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-04-2018 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 16 maart 2019 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan de prachtige Honky. Hij is een heerlijke jonge hond en een geweldig maatje. Zijn leventje is slecht begonnen, want hij is gevonden in de bossen met zijn broertje en zusje. Ze hebben hem gelukkig meegenomen naar het asiel, maar het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor Honky. Hopelijk hoeft hij daar niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
Honky hunkert naar liefde, knuffels en aandacht. Hij wil graag een nieuwe start maken in zijn leventje. Hij heeft nog nooit een eigen plekje en warme mand gehad. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar super lieve baasjes die hem alles willen geven wat hij zo hard nodig heeft.
 
Karakter: lief, vriendelijk, sociaal, aanhankelijk, speels, makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden.
Het asielleven gaat zijn tol eisen, Honky is meer verlegen en schuw geworden. Bij de juiste baasjes kan zijn oude karakter weer terugkomen.
 
 
 
    
 
 
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.