Naam : Hunter
Verblijfplaats: Nieuwe Niedorp, NL
Geboorte datum: 03-06-2018 (geschat)
Ras:  kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds16 november 2020 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
1 augustus 2021
Inmiddels is Hunter geadopteerd, hij heeft een goed huisje gevonden en hij doet het goed.
 
 
 
 
 
 
4 juli 2021
Update:
Hunter is een middelmaat reutje van ong. 3 jaar oud en komt oorspronkelijk uit het bosasiel in Istanbul, Turkije. Hij zit in de opvang in Nieuwe Niedorp. Hij verblijft daar met andere honden en dat gaat goed.
 
Hunter is een lieve, vrolijke, vriendelijke hond, die ook ondeugend kan zijn. Hij luistert al naar zijn naam en vraagt graag aandacht want hij wil er heel graag bij horen. Hij kan dingen snel oppikken, maar heeft wel duidelijkheid nodig. Buiten is hij vriendelijk naar andere honden en mensen. Hij is een dappere hond en hij is niet angstig. Het alleen zijn moet nog wel opgebouwd worden. Hij is zindelijk en loopt goed mee aan de riem, trekt niet echt.
 
Voor Hunter zijn wij op zoek naar ervaren baasjes die in een rustige omgeving wonen en een tuin hebben. Hij zou een andere sociale hond erg leuk vinden, want hij kan dan van die hond veel leren. Maar hij zou ook alleen geplaatst kunnen, mits hij wel veel naar buiten gaat met andere honden, want hij vindt het erg leuk om met andere honden te spelen.  Wij zoeken baasjes die veel tijd en geduld hebben en actief met hem bezig willen zijn, want Hunter is een energieke hond. Lekkere wandelingen, misschien een leuke cursus zullen hem goed doen.  
 
Hunter hecht zich snel aan zijn nieuwe omgeving en zijn opvangouders, daarom zou het heel fijn zijn dat hij snel zijn eigen thuis zal vinden. Hij is klaar voor zijn nieuwe avontuur en als je zijn koppie ziet word je toch meteen verliefd! 
 
Kortom Hunter is een ideaal maatje!
 
 
 
                   
 
        
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Hunter.  Hunter is ooit gevonden bij een bouwplaats waar niemand om hem bekommerde. Hij was daar niet veilig en hij had het daar niet overleeft. Hij verblijft al een tijdje in het bosasiel.
 
Hunter is een leuke, vriendelijke, zachtaardige, rustige hond. Hij is op zoek naar mensen die, die in een rustige omgeving wonen en hem veel geduld en tijd willen geven om aan zijn nieuwe leven te laten wennen. Lieve mensen, die hem alle goede zorg, liefde en aandacht gaan geven en hem laten zien dat het leuk is om een hond te zijn. Hunter heeft tot nu toe geen geluk gehad in zijn leventje en het leven in het asiel valt hem zwaar. Wij hopen dan ook dat deze lieverd het asiel zo snel mogelijk kan verlaten. Het wordt tijd, dat hij nu eindelijk zijn geluk en eigen plekje vindt. 
Hunter is een klein formaat hondje.

Zijn karakter:  lief, vriendelijk, sociaal, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Hij heeft geen problemen met de andere honden.