Naam : Huseyin/Youp
Verblijfplaats: Meijel, NL
Geboorte datum: 28-02-2015 (geschat)
Ras:  kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  65 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-
Afbeelding invoegen
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Nee
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 21 december 2021 op de adoptielijst
 
IN DE OPVANG / TER ADOPTIE
 
update 28 februari 2023
YOUP (voorheen Huseyin) IS DRINGEND OP ZOEK NAAR ZIJN FOREVER HOME

De opvang waar hij eerst heeft gezeten heeft voor Youp een andere oplossing kunnen vinden i.v.m. onvoorziene omstandigheden. Youp zit in de opvang in Breda.

Youp is een kruising van ong. 7 jaar oud, schofthoogte 65 cm.
Youp is een hele lieve, vriendelijke, rustige, gemoedelijke hond. Hij kan het goed vinden met de andere honden in de opvang. Ondanks zijn leeftijd is hij nog lekker actief en speels. Ook houdt hij wel van zijn (middag) dutje.

Hij vertoont jachtinstinct, daarom plaatsen we hem niet bij katten. Ook wil hij achter groot wild/paarden/schapen aan gaan. Hij houdt van knuffelen, pootje baden,  loopt prima mee aan de lange lijn en is zindelijk.

Hij heeft geen gedragsproblemen.

Het wordt tijd dat Youp zijn eigen huisje gaat vinden, we plaatsen hem graag bij een stabiele hond, bij baasjes die veel tijd hebben en in een rustige omgeving wonen, het liefst met een omheinde tuin. Baasjes die lekker met hem gaan wandelen en hem vooral verwennen.

Ben jij de perfecte match of wil je graag meer over hem weten, mail ons dan snel naar mailto:animalcareprojects.nl
 
             Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen
   
28 september 2022
Wij zijn op 23 september 2022 bij Huseyin en Hanna op bezoek geweest. Het was erg leuk ze beiden weer te zien. Huseyin kwam gelijk knuffels halen.
 
     
 
     Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen                        
 
       

13 september 2022
Afgelopen vrijdag is Huseyin samen met Hanna aangekomen. Huseyin zit in de opvang in Philippine. Huseyin is een mooie, lieve, vriendelijke en rustige hond. Hij is makkelijk in de omgang. Huseyin vindt het heerlijk om buiten te liggen dus een tuin is een vereiste. Hij kan ook bij een andere rustige hond geplaatst worden. Hij wil graag in een rustige omgeving wonen. Leuke wandelingen in de natuur maken met zijn baasjes.
 
                         
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Huseyin. Hij is een leuke, makkelijke, vriendelijke en sociale hond. Huseyin leefde vroeger op straat. Mensen in de buurt wilden dat hij naar een asiel/pension werd gebracht. Ook werd hij aangevallen door de andere honden in de omgeving. Eén van de buren was gelukkig bereid de kosten van een pension te betalen, dus hij werd rechtstreeks naar het pension gebracht. Hij woont daar al een tijdje. We weten niet hoe lang diegene zijn pension kosten blijft betalen. Dan zou Huseyin naar het asiel gebracht worden en dat zal hem niet goed doen. Daarom zoekt hij met spoed zijn eigen fijne thuis.
 
Hij is op zoek naar mensen, die in een rustige omgeving wonen en hem veel geduld en tijd willen geven om aan zijn nieuwe leven te laten wennen. Lieve mensen, die hem alle goede zorg, liefde en aandacht gaan geven en hem laten zien dat het leuk is om een hond te zijn. Wij hopen dan ook dat deze lieverd snel geadopteerd gaat worden.
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in het pension op 3 mei 2022 hebben we Huseyin ontmoet.
Soms zie je een hond die zo ongelofelijk mooi is en daarbij een geweldige, lieve en stabiele uitstraling heeft, dat je er maar naar wilt blijven kijken. Zo'n hond is Huseyin. Zoals hij daar op "de berg" ligt alles rustig overziend, is iets waar je het liefste een flinke tijd voor wilt gaan zitten om naar te kijken. Huseyin heeft het daar in de hoogte prima naar zijn zin, maar komt ook regelmatig even de benen strekken met de andere drie honden op het veld. Direct na zijn aankomst in de tuin waar wij stonden, kwam hij ons eerst even vriendelijk en enthousiast begroeten. Huseyin is een hele rustige hond, die het prima kan vinden met de andere honden en waar honden zich aan op kunnen trekken. Hij verdient snel zijn eigen thuis waar hij voor altijd mag blijven. Als de sponsor van Huseyin besluit de kosten voor hem in het pension niet meer te betalen, moet hij alsnog naar het asiel. We moeten er niet aan denken wat dat met Huseyin zal doen.