Jerry/Sharif is vermist sinds 17 januari 2016!
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
14 maart 2017
We blijven naar hem uitkijken, maar de kans is nihil dat we ooit zullen weten wat er verder met hem gebeurt is. 

17 januari 2017
Vandaag precies een jaar geleden, raakte je vermist.
We hadden je een fijn leven beloofd.
Konden we de tijd maar terug draaien, dan was alles anders geweest.
We denken nog elke dag aan jou en zullen dat ook altijd blijven doen.
We blijven hopen op een wonder, dat we op een dag een teken van leven van jou krijgen.
We hopen dat je toch veilig bij iemand thuis bent, waar je liefdevol verzorgd wordt.
Meer dan dit kunnen we op dit moment niet voor je doen.
WAAR BEN JE TOCH?
Lieve Jerry, vergeten zullen wij je nooit!


30 september 2016
Helaas moeten we mededelen dat de situatie van Sharif/Jerry onveranderd is gebleven. We hebben helemaal niets meer gehoord over zichtmeldingen en daardoor kunnen we helaas geen actie meer ondernemen. Onze enige hoop is dat hij toch door iemand is gevonden en dat hij niet is overleden.
Deze nachtmerrie blijft ons achtervolgen, we vinden het zo erg dat hem dit is overkomen, hij leeft in onze harten. 
 
10 juni 2016
Helaas is Sharif/Jerry nog steeds niet gevonden. Het is werkelijk vreselijk dat we geen teken van leven meer hebben gekregen.
Wel hebben we zichtmeldingen gekregen van honden die op hem leken, maar hij was het jammer genoeg niet. 
We hebben het nog steeds niet opgegeven en we zullen blijven doorgaan totdat we hem gevonden hebben.
We blijven hopen op een groot wonder! 
 
3 april 2016
Mocht u Sharif meegenomen hebben (de kans is klein)  wilt u ons dat aub z.s.m. laten weten. Of heeft u in uw buurt (omgeving Amstelveen, Bovenkerk, Aalsmeer en omliggende dorpen bij het Amsterdamse bos) een nieuwe hond gezien die veel op Sharif lijkt, wilt u dat ons ook z.s.m. laten weten. Het is zo belangrijk dat hij gevonden wordt.
 
 
15 maart 2016
Voor meer updates kijk op https://www.facebook.com/Waar-is-Sharif-559275257560844/?fref=ts
 
Beste mensen, Sharif is nu bijna 2 maanden vermist. De zoektocht van afgelopen zondag heeft in het Schiphol gebied geen spoor van hem opgeleverd. De afgelopen weken heeft Sharif zich niet vertoond op de voederplekken met wildcamera’s en hebben we ook geen concrete, zekere zichtmeldingen gekregen uit het Amsterdamse bos of andere gebieden. De kans is aanwezig dat hij het bos verlaten heeft. Sharif op camera en zicht- of andere concrete meldingen zijn eigenlijk de enige handvatten die we hebben om verdere gerichte acties te kunnen ondernemen. Waar Sharif zich bevindt en hoe het met hem gesteld is, daarover tasten we al geruime tijd in het duister. Dit alles brengt ons er toe om vanaf nu pas op de plaats te maken totdat we weer, waar vandaan ook, concrete (zicht)meldingen krijgen. Dat doet echt zeer, maar we moeten realistisch zijn. Wel gaan we nog de volgende acties ondernemen:
 
- Er zal een persbericht over Sharif naar zo veel mogelijke locale weekbladen worden gestuurd, met het verzoek dit bericht zo snel mogelijk
  te plaatsen. Zo mogelijk vragen we ook aandacht in de landelijke media, zoals De Telegraaf, het Parool en Hart van Nederland.
 
- Voor zover dat nog niet gebeurd is, zullen we alle dierenartsen en dierenasielen in de wijde omgeving van het Amsterdamse bos een flyer 
  toesturen en vragen om naar Sharif uit te kijken.
 
Ook gaan we flyers ophangen in de wijde, bebouwde omgeving van Schiphol/het Amsterdamse bos, op plaatsen waar veel mensen komen,
    zoals winkelcentra, tuincentra, verenigingen e.d. De face book pagina ‘Waar is Sharif’ houden we in de lucht. Updates zullen
    geplaatst worden als er ook daadwerkelijk wat te melden valt.Omdat Sharif waarschijnlijk geen riem meer om heeft, is de flyer wat aangepast.
 
De nieuwe flyer staat inmiddels al op de fb pagina.We zijn heel erg dankbaar voor alle hulp die we tot nu toe hebben gekregen.  Zo veel steun, zo veel mensen die steeds weer klaar stonden om naar Sharif op zoek te gaan. Hartelijk dank!
 
Wij hopen van ganser harte dat er snel een concrete (zicht)melding over Sharif komt en wij weer actie kunnen ondernemen. Hij verdient als geen ander een warme, veilige mand.
 
Afbeelding invoegen