Naam : Köri
Verblijfplaats: Thorn, NL
Geboorte datum: 06-01-2019 (geschat)
Ras:  herder kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 9 december 2021 op de adoptielijst
 
 IN DE OPVANG
12 november 2022
Blijkbaar was Köri onzichtbaar in het bosasiel in Istanbul, want niemand heeft ooit gezien hoe leuk, lief en aanhankelijk ze is.
Ze verblijft sinds gisteren in de opvang in Thorn, NL en wij  hopen dat ze nu wel zichtbaar wordt voor iedereen en dat ze snel de juist mensen op haar pad komen. Deze lieve, prachtige dame verdient het allerbeste! Het gaat goed met haar.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Köri heeft nog een paar weken in het pension geleefd voordat ze naar NL zou komen. Dit filmpje en foto's zijn in het pension genomen. Wat een leuke hond is ze toch.
 
 Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Köri.  Köri is een leuke,  zachtaardige, sociale en rustige hond. Ze is als puppy  gevonden bij de voederplaats en werd meegenomen door de gemeente Eyup en gedumpt in het gebied nabij de gemeente. Een verzorger zorgde daar voor haar en haar broers en zussen. Toen was Kori verdwenen. Toevallig werd ze in een dorp vrij ver weg gevonden en naar het asiel gebracht.

Zij is op zoek naar mensen die, die in een rustige omgeving wonen en  haar veel geduld en tijd willen geven om aan haar nieuwe leven te laten wennen. Lieve mensen, die haar alle goede zorg, liefde en aandacht gaan geven en haar laten zien dat het leuk is om een hond te zijn. Köri heeft tot nu toe geen geluk gehad in haar leventje en het leven in het asiel valt haar zwaar. Wij hopen dan ook dat deze lieverd het asiel zo snel mogelijk kan verlaten.
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in het bosasiel op 3 mei 2022 hebben we Köri ontmoet. Köri is een super lieve mooie, aanhankelijk, sociale en jonge hond.
Zij wil ook zo graag geaaid worden en zoekt het contact met mensen op. Köri kan goed met andere honden omgaan en gaat conflicten uit de weg. Ze heeft een heel zachtaardig karakter. Omdat er teveel honden in de partition bij elkaar zijn ontstaat er makkelijk stress. Helaas wordt zij dan ook regelmatig lastiggevallen door andere sterkere honden. Onze vriendin Bilge zei: "She is afraid of other dogs thats why they are attacking her”. Dat was goed te zien toen Köri werd aangelijnd om haar even uit de partition mee te kunnen nemen.  De andere honden, nog altijd opgewonden door ons bezoek, smekend om aandacht en een aai en daarom tegen ons opspringend, kwamen opdringerig om haar heen staan en dat vond ze eng. Omdat ze aan de lijn zat, kon ze geen kant op. Zij gaf zich dan volledig over, ging op haar rug liggen om conflicten te voorkomen. Wij hadden heel erg met haar te doen. Köri is een geweldige hond die het niet makkelijk heeft. Het is voor haar veel te druk in de partition. Ze heeft wel een maatje (bruine hond op de foto’s), die probeert haar gerust te stellen. Maar Köri heeft rust en een liefdevol thuis nodig en moet zo snel mogelijk weg.