Naam : Lego
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2008 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  55-60 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 150,00

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 13 november 2018 op de adoptielijst

Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan de lieve Lego. Hij is de zoveelste slachtoffer die in de bossen gedumpt is, zonder voer en water. Gelukkig voor hem is hij meegenomen naar het asiel, waar ze nu al jaren leeft. 
Hij is al lange tijd een erg triest hondje, want Lego heeft Demodex en een erge allergische reactie op vlooien. Hij moet behandeld worden met medicatie, speciaal voer en speciale shampoo. De pijn en jeuk die hij moet hebben, is verschrikkelijk. Hij krabt en bijt zijn huid kapot, mede als een gevolg van stress. Hij wordt behandeld tegen Demodex, maar doordat het asiel niet een goede omgeving voor hem is, zal zijn gezondheid niet blijvend verbeteren. 
 
We zijn dringend op zoek naar speciale, lieve dierenvrienden die hem willen opvangen of adopteren en geduld en tijd hebben om hem met aandacht en liefde verder te behandelen in een gezonde omgeving en waar hij de kans krijgt om weer een mooi, blij hondje te worden, zonder jeuk en pijn. Hij wil zich weer beter voelen, zodat hij eindelijk kan gaan genieten van zijn leven. Wij betalen de medische kosten.
 
Zijn karakter: lief, rustig, vriendelijk, sociaal, zachtaardig, aanhankelijk, makkelijk in de omgang, hij kan het met iedereen goed vinden.