Naam : Lego
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2008 (geschat) Wij denken zelf dat hij 2 jaar jonger is.
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  55-60 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 150,00

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 13 november 2018 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
Update 29 mei 2019
Helaas hebben we voor Lego nog geen opvang/adoptant gevonden. Lego een soort labrador verdient het om gelukkig te zijn. Het gaat goed met Lego. Hij is een aanhankelijke lieve hond, en is klaar om naar NL te komen. Wie geeft hem deze kans? 
 
   
 
  
 
 
 
 
Update 11 maart 2019
Het gaat goed met Lego. Zijn vacht is merendeels weer terug, alleen heeft hij nog wel plekken maar dat wordt steeds minder. Lego is er helemaal klaar voor om naar Nederland te komen bij ervaren mensen die hem graag willen opvangen en/of adopteren. Lego is een lieverd die graag een warme mand wil hebben, want na al die ellende heeft hij dat zeker verdient. Lego is op zoek naar een rustig huisje bij mensen die hem de tijd en geduld geven om zich aan te passen. Lego kan je nog zoveel vreugde geven en hij is een maatje voor het leven. Geef jij hem kans, mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
 


  
 
Update 31 januari 2019
Lego verblijft al een tijdje in het pension, waar hij behandeld wordt voor zijn huidprobleem. Daar krijgt hij de juiste zorg en aandacht. Lego is al een beetje opgeknapt en zijn haren groeien langzaam weer terug. Hij mag absoluut niet meer terug naar het asiel, want dan beginnen zijn problemen weer opnieuw en hij verdient een beter leven. Daarom zijn we met spoed op zoek naar een opvang/het liefst een adoptant die hem graag in de armen wil sluiten.
 
  
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan de lieve Lego. Hij is de zoveelste slachtoffer die in de bossen gedumpt is, zonder voer en water. Gelukkig voor hem is hij meegenomen naar het asiel, waar ze nu al jaren leeft. 
Hij is al lange tijd een erg triest hondje, want Lego heeft Demodex en een erge allergische reactie op vlooien. Hij moet behandeld worden met medicatie, speciaal voer en speciale shampoo. De pijn en jeuk die hij moet hebben, is verschrikkelijk. Hij krabt en bijt zijn huid kapot, mede als een gevolg van stress. Hij wordt behandeld tegen Demodex, maar doordat het asiel niet een goede omgeving voor hem is, zal zijn gezondheid niet blijvend verbeteren. 
 
We zijn dringend op zoek naar speciale, lieve dierenvrienden die hem willen opvangen of adopteren en geduld en tijd hebben om hem met aandacht en liefde verder te behandelen in een gezonde omgeving en waar hij de kans krijgt om weer een mooi, blij hondje te worden, zonder jeuk en pijn. Hij wil zich weer beter voelen, zodat hij eindelijk kan gaan genieten van zijn leven. Wij betalen de medische kosten.
 
Zijn karakter: lief, rustig, vriendelijk, sociaal, zachtaardig, aanhankelijk, makkelijk in de omgang, hij kan het met iedereen goed vinden.