Naam : Leo       
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2014 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 150,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 14 april 2019 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan de prachtige Leo. Hij is een heerlijke hond en een geweldig maatje. Leo is met een andere hond  gered uit Sakarya, een stad vlakbij Istanbul. Deze hond is geplaatst bij zijn baasjes in Amerika en Leo is achtergebleven in het asiel. Het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor hem.  Hopelijk hoeft hij daar niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
Leo is een leuke hond en een echte knuffelaar. Hij wil graag een nieuwe start maken in zijn leventje. Hij heeft nog nooit een eigen plekje en warme mand gehad. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar lieve mensen, die hem alles willen geven wat hij zo hard nodig heeft.
 
Leo heeft een trilling is zijn achterpootje, waar hij geen last van heeft met wandelen en rennen. Je ziet het alleen als hij stilstaat. Hij is nagekeken door de dierenarts en hij heeft geconstateerd dat het niet ernstig is.
 
Karakter: lief, vriendelijk, sociaal, aanhankelijk, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden.
Hij loopt al redelijk mee aan de riem.