Lieve Thirza zoekt opnieuw haar eigen mandje  
 
21 mei 2017
Goed nieuws voor Thirza. Thirza heeft haar nieuwe baasjes gevonden. Zij zal dinsdag naar haar eigen huisje vertrekken. Zij gaat weer een mooie toekomst tegemoet bij haar lieve baasjes. We zijn ontzettend blij dat Thirza haar perfecte match weer gevonden heeft.
Afbeelding invoegen 
 
29 april 2017
Verleden week kregen we het trieste nieuws dat het baasje van Thirza is overleden. Tijdens de wandeling met Thirza is ze onwel geworden en is gevallen waardoor ze haar bewustzijn heeft verloren. Buurtbewoners zagen Thirza alleen in de straat lopen, wat erg vreemd was want Thirza en haar baasje waren vriendinnen voor het leven.  Ze hebben meteen actie ondernomen, maar het trieste is dat de hulp voor haar baasje te laat kwam. Wij zijn ontzettend geschrokken, aangeslagen en verdrietig om het verlies van haar lieve baasje.
 
De buurtbewoners hebben Thirza naar het asiel gebracht en zij is inmiddels door ons opgehaald. Ze zit nu in de opvang in Den Bosch.  Gezien de omstandigheden doet Thirza het goed. Ze is een heerlijke hond, lief, aanhankelijk, zacht karakter, speels. Ze vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Thirza heeft bij katten in huis geleefd. Ze kan het goed vinden met de honden van de opvang en ook met andere honden buiten. 
 
Wij willen het allerbeste voor onze Thirza. Deze lieverd verdient weer een geweldig huisje. Wil jij haar deze kans geven mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Thirza komt oorspronkelijk uit het bosasiel en is verleden jaar juli geadopteerd. Haar leeftijd werd toen geschat op 01-01-2011.
 
Degene die haar gaat adopteren, krijgt een super maatje!
 
                     Afbeelding invoegen
 
 
                   Afbeelding invoegen

                   Afbeelding invoegen

               Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen           Afbeelding invoegen

 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen