Afbeelding invoegen
 
 
Lokum (Spoed!)
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01-01-2014 (geschat)
Ras: Kruising 
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ± 55-58 cm
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiės inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Adoptiekosten:  € 285,-
 
Lokum verblijft nog in het bosasiel in Istanbul.
 
15 oktober 2017
Graag willen wij jullie voorstellen aan Lokum. Ze is een prachtige hond, net zoals haar zoon Spikey. Lokum is met haar puppy's gevonden door een medewerker van het asiel. Gelukkig maar, want ze verbleven in een gevaarlijke buurt, vlakbij een grote weg. De kans dat ze zouden worden aangereden was erg groot. In het asiel kon ze rustig en veilig haar puppy's verzorgen en dat heeft ze goed gedaan. Zij verdient een goed en gelukkig leven. Ze zit alweer een tijd in het asiel en we willen haar graag de kans geven om de juiste baasjes te vinden. Zij is een lieve en mooie hond, vriendelijk, aanhankelijk, nog een beetje verlegen/voorzichtig en heeft een goed karakter. De aandacht en knuffels doen haar goed. Zij kan het prima vinden met de andere honden. Ze is hecht met haar zoon Spikey, de enige die nog is overgebleven van haar puppy's. De anderen zijn geadopteerd.
 
Deze lieverd wil ook graag liefde, aandacht, knuffels en vertrouwen en is dringend op zoek naar lieve mensen die haar dit allemaal willen geven.
Tijd en geduld hebben om haar alles te leren, haar rustig laten wennen aan een nieuw leven en laten zien hoe mooi een hondenleven kan zijn. Zij wil genieten van haar vrijheid en heerlijke wandelingen in de bossen of op het strand en wegdromen in een zachte mand. 
 
We duimen heel hard dat zij snel een lieve familie vindt, zodat ze eindelijk het asiel kan verlaten. Zij is een maatje voor het leven!
 
Heb jij een klik met onze Lokum en heb je haar in je hart gesloten, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl
 
  
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen