Naam : Loto         
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-04-2018 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 22 juni 2019 op de adoptielijst
  
Omschrijving
Graag willen wij jullie aan Loto voorstellen. Zij is een prachtig, middelmaat hondje met hele aparte ogen, 1 oog is blauw en de ander is half blauw, half bruin. Deze lieverd is gevonden in de bossen tijdens het voeren van de honden. Ze kon zich op dat moment moeilijk  bewegen, het bleek vanuit haar rug te komen. Ze is gelijk meegenomen naar de kliniek, waar ze behandeld is met medicijnen. Ze is nu volledig hersteld en ze heeft nu helemaal geen problemen meer. Ze vindt het heerlijk om te lopen en te rennen. Ze zit nu in het bosasiel, maar ze wil zo graag haar eigen liefdevol huisje.

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Loto voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed en gelukkig leven gunnen en haar een nieuwe start willen geven. Loto is een leuke, jonge hond. 

Haar karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, zachtaardig, speels, makkelijk in de omgang. Zij kan het goed vinden met de andere honden en mensen. Ze loopt al goed mee aan de riem.
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.