Naam : Lucky
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 11-06-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 325,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 3 september 2020 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
12 juli 2022
Met Lucky gaat het goed, ze is echt een plaatje. Ze heeft nu een goed leven na jarenlang in het asiel gezeten te hebben.
 
          
 
   
 
2 juli 2022
We zijn afgelopen week op en neer gevlogen naar Istanbul om Lucky op te halen. Lucky heeft een liefdevol thuis gevonden bij baasje die al eerder hondjes uit het bosasiel geadopteerd heeft. Lucky woont nu bij Bowie (voorheen Beans). Ze doet het goed. We zijn super blij dat Lucky eindelijk haar thuis gevonden heeft. Haar droom is uitgekomen!!
 
           
 
  
 
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Lucky. Lucky is ooit gevonden bij de voederplaats toen ze nog een pup was. Ze had een gebroken been en ribben, ze hebben haar behandeld en ze is ervan herstelt en verblijft nu in het asiel, maar zij droomt van haar eigen mandje.  

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Lucky voor altijd in hun hart willen sluiten. Lucky is een prachtige, leuke, goedaardige hond. Zij heeft geen problemen met andere honden. Het zou geweldig zijn als deze lieverd snel het asiel kan verlaten.
 
Het asielleven is zwaar voor haar, ze ook wat voorzichtiger geworden. Lucky zit daar weg te kwijnen, ze heeft een trieste aanblik. Daarom zijn we met spoed op zoek naar de juiste mensen die haar met veel tijd en geduld laten zien dat het leven ook leuk kan zijn. Mensen die in een rustige omgeving wonen met het liefst een tuin, die een sociale hond hebben waaraan ze zich kan optrekken, veel met haar gaan wandelen, haar alle zorg en liefde geven die zij zo verdient.
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in het bosasiel op 3 mei 2022 hebben we Lucky ontmoet.  Lucky is een geweldig mooie, rustige leuke en lieve hond. Ze is niet zo groot, als wij dachten. Het is triest om te zien, dat ze zo veranderd is, net of ze zich berust heeft in haar lot, dat ze nooit meer het asiel zal verlaten.Ze vind aandacht van mensen super fijn en komt enthousiast naar de mensen toe om geaaid te worden. Ze kan daarnaast ook goed met de andere honden uit de roedel. Ze is niet bang. Zeker niet fel of agressief. Deze kanjer moet met spoed het asiel verlaten! 
 
           
 
                     
 
                   
 
  
 
              
 
                        
 
                           
 
                         
 
 
 

           
 
       

        
 
                           
     
      
 
 
 
 
 
NB: onderstaande video en foto's zijn in een pension genomen. Daarna is zij weer naar het asiel gebracht.