Op 15 juni 2015 is Luna, ze heet nu Sennah, verwelkomd door haar nieuwe baasje! Er was gelijk een klik en Sennah heeft super goed getroffen.
Eindelijk is haar droom uitgekomen en we zijn heel erg blij voor haar!
 
Sennah in haar nieuwe huisje, waar ze zich al helemaal thuis voelt. José vertelde dat het lijkt of Sennah wil zeggen: Zo, ik heb je nu gevonden en ik verlies je niet meer uit het oog! Geweldig!
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegenLuna (geadopteerd) heeft een slechte voorpoot
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1,5 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 150,-
 
Op 15 juni is Luna (ze heet nu Sennah) aangekomen in NL om eindelijk verenigd te worden met haar nieuwe baasje. 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

 
21 mei 2015
Hierbij 2 filmpjes van Luna gemaakt op 16 mei 2015.
 
  
 
 
 
19 maart 2015
Slecht nieuws voor Luna. De kans voor adoptie wordt voor haar alleen maar kleiner. Er is geconstateerd dat haar linker voorpoot niet goed is. Er zullen maar weinig mensen zijn haar willen adopteren en haar een kans bieden op meer kwaliteit van leven.
Daarom gaan wij ons best doen om haar te helpen. We hebben inmiddels Previcox (pijnstillers) voor haar meegegeven, maar daarmee lossen wij het probleem niet op. We hebben de specialist naar zijn mening gevraagd die ook Pixie en Macy heeft geopereerd. Hij schreef ons het volgende:
 
" Luna heeft een zeer ernstige artrose van het ellebooggewricht. Als dit het enige probleem betreft zijn er twee behandelkeuzes: amputatie van de poot of stijfzetten van het ellebooggewricht.  
Het gewricht is zo slecht dat dat niet meer te redden is en zij op geen enkele manier een  klachten- en pijnvrije functie kan verkrijgen. In dergelijke gevallen resteren altijd deze twee behandelkeuzes. 
Bij het stijfzetten van de elleboog echter is de poot weliswaar pijnvrij maar veel minder functioneel dan die bij een stijve schouder.  In de gevallen dat een hond zich al goed heeft geleerd te redden op drie poten zullen wij in geval van een elleboog eerder adviseren tot amputatie."
 
Luna is op zoek naar mensen die haar willen opvangen zodat ze geopereerd kan worden. Die mensen moeten ervaring hebben met het revalideren en tijd hebben om haar hierdoor heen te helpen.
Zij kan niet in Istanbul geopereerd worden omdat ze niet in het asiel kan revalideren.

Luna is een geweldige lieve hond en zij verdient het om pijnvrij door het leven te gaan. We hebben jullie hulp daarbij nodig om het bedrag ad 1200 euro bij elkaar te krijgen voor haar operatie.
 
Wij laten Luna niet in de steek en we hopen dat er nog meer mensen zijn die hetzelfde denken en doen.
 
Een bijdrage kan overgemaakt worden op:  Banknummer: NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag. ovv donatie Luna
 
 
 
 
 
 

Luna is een ontzettend lieve en aanhankelijke hond, zoals je op het filmpje goed kunt zien. Ze verdient ook een kans op een goed leven, Het zou vreselijk triest zijn voor haar als ze haar hele leven in het asiel moet slijten. De harde ondergrond is ook niet goed voor haar pootje en gewrichten. We hopen op een wonder om deze lieverd te redden! 
 
 
6 oktober 2014
We weten zeker, na het zien van deze schitterde foto's van de mooie Luna, dat ze snel een eigen plekje zal vinden. Wie wordt er niet verliefd op deze kanjer? Luna is een actieve hond die graag alles wil leren en heerlijke wandelingen wil maken met haar baasje(s). Ben jij ook verliefd geworden op Luna? Neem dan snel contact met ons op.

Ga gauw naar Fotogallery album Luna om al haar fantastische foto's te zien!


 
3 augustus 2014
Tijdens ons bezoek hebben we natuurlijk ook Luna ontmoet. Luna is ook een geweldige hond met een zachtaardig karakter. Luna begrijpt niet waarom zij nog in het asiel zit, want haar vriendinnetje Lilly is al weg en Rosie zal binnenkort het asiel verlaten. Helaas kunnen we haar geen antwoord geven, want wij begrijpen ook niet dat zo'n lieverd als Luna nog geen fijn huisje gevonden heeft.  Ze wil zo graag geknuffeld worden, het gaat je dan ook aan het hart als je de partition waar ze leeft weer moet verlaten. Geef Luna ook een kans op een nieuw leven en een fijne plek waar ze oud mag worden.
 
 
 


 
 
 
12 januari 2014
Luna, ongeveer 1 jaar oud, is met de andere jonkies uit een gemeentelijk asiel naar het SHKD bosasiel gekomen, omdat ze nog te jong waren om op straat teruggeplaatst te worden. In het gemeentelijk asiel  wachten ze totdat de hondjes ouder en gesteriliseerd/gecastreerd zijn en zetten de honden dan weer op straat. Deze jonge hondjes kennen het leven op straat niet en zijn nu gewend aan de veiligheid en het leven in het asiel. De mensen van het SHKD asiel willen ze niet meer terug op straat zetten, omdat ze weten dat ze geen kansen hebben om te overleven! We proberen met z’n allen te helpen om deze prachtige honden zo snel mogelijk te herplaatsen, zodat ze een gouden toekomst kunnen krijgen in plaats van een treurig leven in de straten van Istanbul. Ze vervelen zich in het asiel en het zal niet lang meer duren of ze zullen hun vrolijkheid verliezen en zich in hun lot schikken dat ze hun verdere leven in het asiel moeten blijven. Dat kunnen we niet laten gebeuren!! Net zoals andere jonge honden, moet deze hondjes nog alles leren en dat gaat geduld en tijd kosten. Het is dan ook leuk om met deze hondjes op een cursus te gaan. Ze zijn allemaal geweldige, lieve hondjes, die op zoek zijn naar de juiste baasjes, een eigen huisje waar ze voor altijd mogen blijven, liefde, aandacht, knuffels, lange wandelingen maken, spelen en lekker eten!! Luna is inmiddels gesteriliseerd Ben je verliefd geworden op Luna, neem dan snel contact met ons op