Naam : Maral
Verblijfplaats: Valthermond, Nederland
Geboorte datum: 01-09-2017 (geschat)
Ras: Herder
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  52-55cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-
Afbeelding invoegen
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 30 juli 2018 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
7 oktober 2018
 
Update gastgezin
Maral is een prachtige, lekker speelse, herderdame van net 1 jaar oud. Ze is gevonden bij een grote weg en naar het bosasiel in Istanbul gebracht. Sinds 17 september is zij bij mij (NL) in opvang en zindelijk vanaf dag 1. Haar omgang met de andere honden hier, reuen en teven, is prima te noemen (neutraal). Haar karakter is open, onbevangen, lief, aanhankelijk, nieuwsgierig, onderzoekend, sociaal en zachtaardig en zij leert snel wat de bedoeling is. Zij heeft geen voer- of baknijd. Buiten loopt zij steeds rustiger mee aan de lijn. Maral luistert goed naar haar naam en kent de commando's 'kom' en 'zit' al. Buiten wil ze fanatiek achter katten aan, dus dat lijkt niet zo'n goede combi. Ze is gelukkig negatief getest op de ziektes hartworm, Ehrlichia, Leishmania, Anaplasmosis en de ziekte van Lyme.  We hebben foto's laten maken van haar heupen en die zien er ook prima uit. Maral weegt 21 kg en haar schofthoogte is 53 cm. Ze vindt echt alle mensen leuk, groot en klein!
 
 
 
  
 
  
 
 
 
22 september 2018
Sinds afgelopen maandag verblijft Maral in de opvang in Valthermond, Nederland. Maral is een super lieve hond. Zij krijgt nu meer kans om geadopteerd te worden. Het gaat goed met Maral in de opvang. Wil je kennis komen maken met Maral, dan kunnen we een afspraak regelen.
 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
 
Omschrijving
We willen jullie graag voorstellen aan de lieve Maral. Maral is gevonden bij de grote weg, waar ze gedumpt is en wie weet wat voor ellende ze nog meer heeft meegemaakt . Gelukkig heeft iemand haar naar het asiel gebracht.
De volgende stap is natuurlijk dat ze snel geadopteerd wordt door lieve mensen, die haar een veilig en warm huisje willen bieden. Het wordt tijd dat Maral voor altijd gelukkig wordt! Maral heeft van die mooie lichte ogen.
 
Haar karakter: lief, aanhankelijk, rustig, sociaal, vriendelijk, zachtaardig, makkelijk in de omgang, zij kan het goed vinden met iedereen. Ze loopt goed mee aan de lijn.
 

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen