2 oktober 2015
Goed nieuws voor Matrak (hij heet nu Mats). Hij was al in de opvang in Nederland en heeft daarna al snel de harten veroverd van zijn nieuwe baasjes. Deze lieverd gaat naar een gezin toe met een groot hart voor zwerfdieren en in de landelijke omgeving waar hij gaat wonen heeft hij alle ruimte om van het leven te genieten.
 
 
Matrak (In de opvang in NL)
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: in februari 2015 geschat op ong. 7 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiƫs inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
Adoptiekosten:  € 150,-
 
16 september 2015
Update Matrak: het gaat goed met onze Matrak, Mats zoals hij genoemd wordt door zijn opvangmoeder. Hij vindt het heerlijk om in huis te leven en weg te dromen in een warme zachte mand/bank. Het is altijd een feestje als hij wordt uitgelaten en hij geniet volop van de wandelingen. Mats heeft zich ontzettend goed aangepast, kan goed met andere honden en katten overweg. Zijn opvangmoeder heeft eigenlijk niets negatiefs over hem te vertellen.
Hij is een geweldige en lieve hond. Hij heeft een enorm hoog knuffel gehalte en is beledigd als je stopt kiss2!
Het is echt verbazend hoe snel hij gewend is, nadat hij zijn hele leven in het asiel heeft geleefd. Hij geniet volop!!
Als mensen nog twijfelen over dat een hondje die lang in het asiel geleefd heeft, nog kan wennen en genieten van een leven in een huisje, dan is Mats een mooi voorbeeld.
Wil je Mats een mooi leven geven en wil je kennis met hem maken, neem dan contact met ons op. We plaatsen Mats het liefst met nog een ander hondje in huis, want hij is zijn hele leven gewend om met andere honden te leven.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen

28 augustus 2015
Sinds 24 augustus 2015 verblijft Matrak (nu Mats) in de opvang in Haarlem. Zijn opvangmoeder is verbaasd hoe snel hij zich aan zijn nieuwe situatie aanpast, ondanks dat hij al vele jaren in het asiel heeft gewoond. Alle indrukken zijn natuurlijk nog vreemd. Matrak is een vrij rustige hond. We hopen dat hij snel zijn eigen veilige en fijne plek zal krijgen. Als je Matrak wilt ontmoeten is een afspraak zo gemaakt.
 
 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen 
 
 
22 juli 2015
Matrak is een lieve hond die graag zijn eigen veilige haven wil hebben. Hij is vaak te zien in het gezelschap van zijn maatje. Zijn maatje is ook al iets ouder. We hopen dat er nog wonderen gebeuren in deze wrede wereld en dat Matrak zijn eigen plek gauw zal vinden.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
 
 
 
29 maart 2015
Wauw, wat een topper is onze Matrak. Je kunt zien hoe lief hij is. Hij is dan wel 7 jaartjes, maar heeft nog veel energie en hij is heel erg speels. Hij kan het goed vinden met de andere hondjes. Hij is zo blij met de aandacht en knuffels die hij krijgt. Hij heeft zoveel liefde te geven. We hopen op een wonder dat hij snel het asiel mag verlaten. Hij zit al zijn hele leven in het asiel. Het wordt nu hoog tijd dat zijn leventje gaat veranderen en dat hij het asiel kan verruilen met een warm huis met lieve baasjes en een warme mand! Net zoals Aslan is hij een een heerlijke hond! Een maatje voor het leven. 
22 februari 2015
 
Wij willen jullie graag voorstellen aan deze lieve lobbes. Zijn naam is Matrak. Hij is een lieve hond die graag geaaid en geknuffeld  wil worden. Hij zit al zijn hele leven in het asiel en dat is geen pretje. Waarschijnlijk is Matrak in het asiel gekomen toen hij nog een puppy was, verder is er helaas niets over zijn achtergrond bekend. Wat zou het toch geweldig zijn als de droom van Matrak uit gaat komen, dat hij snel een eigen plekje vindt. 

Matrak kan het prima vinden met mensen en de andere hondjes.
 
Matrak is op zoek naar mensen die een oudere hond wil redden en hem een liefdevol thuis te geven. Matrak heeft nog veel energie en kan nog heerlijk mee op pad. We hopen dan ook dat er nog de juiste mensen op zijn pad komen. Matrak heeft nog zoveel te geven en hij is een maatje voor het leven.
 
Ben jij zijn reddende engel, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl