Naam : May
Verblijfplaats: pension Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-12-2015 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 1 november 2020 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan May. May is ooit gevonden in de bossen. Zij is geadopteerd in Istanbul door een jonge vrouw die niet goed voor haar zorgde. Zij liet May gewoon op straat leven wanneer zijn naar haar zomerhuisje op vakantie ging. Toen heeft ze een andere hond gevonden, maar de nieuwe hond ging niet samen met May, dus wat is nou makkelijker dan May af te danken en terug te brengen naar het asiel.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die May voor altijd in hun hart willen sluiten. Baasjes, die in een rustige omgeving wonen, geduld en tijd hebben om haar te laten zien hoe fijn een hondenleven kan zijn. May is een schattige, leuke, vriendelijke, zachtaardige, speelse hond die graag bij iemand wil horen, want ze wil zo graag de aandacht, zorg en liefde en waar ze oud mag worden, want tot nu toe heeft ze geen geluk gehad in haar leventje. Ze heeft het niet makkelijk in het asiel.
Wij hopen dan ook, dat deze lieverd zo snel mogelijk het asiel mag verlaten. May is een klein formaat hondje.
 
NB. May verblijft nu in een pension, het bosasiel was geen optie voor haar, want het was voor haar te zwaar, en daarom hebben ze voor haar een uitzondering gemaakt. May kan daar ook niet blijven, want het pension kost geld en daarom is May dringend op zoek naar haar forever home.

Haar karakter:  lief, aanhankelijk, vriendelijk, sociaal, goedaardig. Zij kan het met iedereen prima vinden.