Naam : Misir
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-11-2017 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 16 maart 2019 op de adoptielijst

Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Misir.  Haar leven is slecht begonnen. Misir is als puppy gevonden in de bossen, moederziel alleen en gewond. Een dierenliefhebber heeft haar naar het asiel gebracht. Het asiel is niet een goede en gezonde plek voor haar. Ze wil heel graag haar eigen baasje, een warm thuis, aandacht en knuffels.

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Misir voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed leven gunnen en haar een nieuwe start willen geven. Misir is echt een schat van een hond.
 
Haar karakter:  lief, vriendelijk,  rustig, aanhankelijk, sociaal,  makkelijk in de omgang. Ze kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
Ze loopt al aardig mee aan de lijn.  
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden. .