Naam : Money
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-06-2014 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Ja, mits dit goed begeleid wordt.
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 18 augustus 2019 op de adoptielijst
  
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Money. Money liep te zwerven in de straten van Gokturk. Op een dag was ze verdwenen. Mensen in de buurt dachten dat ze dood was gegaan. Het bleek, dat ze door mensen van de Gemeente naar het Gemeentelijk asiel was gebracht. Gelukkig voor Money kwam een dierenvriend langs en ze herkende Money. Zij heeft haar gelijk meegenomen naar het bosasiel, waar zij hopelijk meer kans heeft om geadopteerd te worden. Deze lieverd heeft nog niet veel liefde gekend in haar leventje en we hopen dat dit snel gaat veranderen. Je smelt als je in haar vragende mooie oogjes kijkt. 

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Money voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed en gelukkig leven, gunnen, haar met geduld en liefde willen begeleiden. Ze heeft een goed karakter en ze wil zo graag bij iemand horen. Ze is een maatje voor het leven.

Haar karakter: lief, rustig, vriendelijk, sociaal, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Zij kan het goed vinden met andere honden en mensen.
Money loopt al goed mee aan de riem en kan ook bij kinderen, mits dit goed begeleid wordt. 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.