Naam : Nora
Verblijfplaats: Voorburg, Nederland
Geboorte datum: 01-03-2017 (geschat)
Ras: Kruising Turkse herder
Schofthoogte:  ±  60 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-
Afbeelding invoegen
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 20 september 2018 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
 
Nora zit sinds 16 september 2018 in de opvang in een gezin met 2 volwassenen en 2 andere honden in Voorburg. 

Nora is een ranke, elegante schoonheid met Turkse roots. Ze is sociaal en vriendelijk met andere honden toe en daagt graag uit door spelbuigingen te maken. Ze geniet in het opvanggezin van knuffelen en stelt zich onderdanig op door op de grond te gaan liggen. Bij vreemde mensen moet ze eerst de kat uit de boom kijken. Nora gaat graag mee wandelen en loopt netjes mee aan de lijn. Is niet bang voor het verkeer.

Alhoewel deze jongedame nooit eerder in huis heeft gewoond, leert ze snel. Na 1 dag was ze al zindelijk. In huis is ze rustig maar wel waaks. Deze hond heeft alles in zich om een fijn maatje te worden. Kan zowel alleen als bij andere honden geplaatst worden. Binnenkort gaan we haar testen met katten.

Wil jij de prachtige Nora een mooi en gelukkig leven geven en wil je kennis met haar maken, neem dan snel contact met ons op. 

  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Omschrijving 
Graag willen wij jullie voorstellen aan de mooie Nora. Zij komt uit een asiel in Göcek, Turkije. Zij is gevonden langs een hele drukke straat. Ze liep daar verwaarloosd, triest en doelloos rond. Ze hebben haar naar het asiel gebracht. Ze was heel erg mager, de mensen van het asiel denken dan ook dat ze is achtergelaten. Arme Nora, zomaar aan haar lot overgelaten en ze moest proberen voor haar zelf te zorgen. Ze is een lieverd en wil heel graag lieve baasjes die voor altijd voor haar willen zorgen.
 
Haar karakter: leuk, lief, sociaal, vriendelijk, aanhankelijk, zachtaardig, makkelijk in de omgang, zij kan het goed vinden met andere honden en mensen.
Ze loopt prima mee aan de riem.

Afbeelding invoegen                                                                     Afbeelding invoegen 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen