LAATSTE NIEUWS: 19 oktober 2014
En nog steeds weten we niet wanneer de meeting nu plaats gaat vinden. Bilge heeft gebeld, maar krijgt geen antwoord. Er zit intussen ook een nieuw persoon die hier over gaat. Hij moet eerst nog alle informatie krijgen.
Nu maar hopen op een wonder dat ze het niet zo belangrijk meer vinden en dat de hondjes mogen blijven.
Dan krijgen wij ook meer tijd om alle kanjers te plaatsen. Dat zou geweldig zijn, want ze verdienen allemaal een kans op een goed en mooi leven. Laten we met z'n allen ervoor zorgen dat de dromen van de hondjes uitkomen: een eigen plekje bij lieve mensen waar ze voor altijd mogen blijven, omringd door liefde, knuffels en aandacht!

25 augustus 2014
Het is al bijna september!! De datum van de meeting van de Gemeente weten we nog niet. Maar de onzekerheid en de angst voor de honden en mensen van het asiel is om gek van te worden. We zijn er dag en nacht mee bezig. Ons hart bloedt bij de aanblik van alle lieve hondjes die zo graag een eigen plekje willen en snakken naar liefde, aandacht en knuffels. Op de filmpjes is zo goed te zien wat een fantastische honden het zijn en dat ze zo blij zijn als ze een aai over hun bolletje krijgen. Als je dan wegloopt en je omdraait dan kijken ze je hoopvol aan en lijken te zeggen, laat ons alsjeblieft niet alleen en in de steek. Hun leven is op dit moment zo onzeker en we moeten er niet aan denken wat er gaat gebeuren met de honden als het asiel dicht gaat.
Zo triest!! Ze doen niemand kwaad en niemand heeft last van ze! We hopen dat nog veel hondjes een fijne plek vinden en hopen nog steeds op een wonder dat het asiel niet gesloten zal worden, zodat we met z'n allen meer tijd krijgen om de honden te herplaatsten. Het is op dit moment bloedheet in Istanbul en de honden hebben daar veel last van. Ze zoeken ieder schaduw plekje op! Ben je verliefd geworden op één van onze hondjes, neem dan snel contact met ons op! Alvast bedankt!!! 
 
LAATSTE NIEUWS: 23 juli 2014, We hebben vernomen dat in september weer een vergadering gepland zal worden door het bosbeheer en de gemeente met de mensen van het SHKD bosasiel. Dat neemt de dreiging tot het sluiten van het asiel niet weg. De mensen van het SHKD asiel en het ACP team hopen dat er nog vele hondjes een goed thuis zullen vinden.
 
6 juli 2014, HET SHKD BOSASIEL WORDT PLATGEGOOID! 
 
  
 
  
 
6 juli 2014
 
Op 1 juli zijn we weer terug gekomen van onze trip naar Istanbul. We hebben in de 6 dagen, die we daar waren,  veel ellende gezien en meegemaakt. We zijn 2 dagen naar het SHKD bosasiel geweest waar we de honden ontmoet hebben die ter adoptie staan, maar ook nog vele andere die goed te herplaatsen zijn. We zullen zo spoedig mogelijk alle updates over de hondjes op de site zetten.   De honden in het bosasiel zijn geweldig, zij snakken naar liefde en aandacht. Als je bij ze wegloopt, beginnen sommige honden te huilen. Dat raakt je in je ziel. Het is allemaal zo vreselijk triest, vooral ook omdat we gezien hebben dat sommige honden in het asiel snel veranderen van nieuwsgierig, speels, open, naar angstig, apathisch en schuw. De honden moeten met spoed fijne families vinden die hun weer een waardevol leven geven.
 
Hebben jullie nu vragen over de honden mail ons dan snel naar info@animalcareprojects.nl
 
We moeten jullie het verschrikkelijke nieuws vertellen dat het bosbeheer en de gemeente definitief besloten hebben om het SHKD bosasiel plat te gooien. Dit besluit hing het SHKD al jaren boven het hoofd, maar kon steeds afgeweerd worden. Nu is dan toch het besluit genomen.  
 
Jullie kunnen je voorstellen wat dit voor de honden en mensen van het SHKD betekent. De gemeente geeft niets om honden. Zij krijgen in het gemeenteasiel allesbehalve de zorg die zij in het bosasiel krijgen en zullen snel in afgelegen gebieden gedumpt worden, waar nauwelijks voedsel en water te vinden is. De honden gaan hoe dan ook een zekere dood tegemoet.
 
Bilge is druk bezig om het hogerop te zoeken en we moeten hier massaal opstaan voor de honden in het SHKD. Wij zijn natuurlijk dringend op zoek naar goede adoptiefamilies. Wij vragen jullie ook om met ons mee te denken hoe wij dit wrede besluit van tafel kunnen vegen, welke organisaties in binnen- en buitenland wij kunnen mobiliseren   We moeten met z’n allen zien te voorkomen dat het SHKD wordt plat gegooid en alle honden een helse toekomst tegemoet gaan. Verdere informatie volgt nog.
 
KOM MASSAAL OP VOOR DE HONDEN VAN HET SHKD BOSASIEL en deel dit met anderen.