Naam : Paku
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2014 (geschat)
Ras: Kruising 
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ± 42-45 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 150,- 

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 13 november 2018 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
Update 29 mei 2019
Paku heeft gelukkig opvang gevonden bij onze vrienden Aysen en Gulsen. Paku heeft een liefdevol huisje en de juiste zorg nodig om van haar huidprobleem af te komen. We zijn blij dat ze nu die kans gaat krijgen en hopelijk komt er dan snel iemand die deze lieve dame wil adopteren.
Ze verdient een mooi en gelukkig leven omringd door de mensen die van haar houden.
 
   

 
 
 

Update 11 maart 2019
Het gaat goed met Paku. Haar vacht is merendeels weer terug, alleen heeft ze nog wel plekken maar dat wordt steeds minder. Paku is er helemaal klaar voor om naar Nederland te komen bij ervaren mensen die haar graag willen opvangen en/of adopteren. Paku is een lieverd die graag een warme mand wil hebben, want na al die ellende heeft zij dat zeker verdient. Paku is op zoek naar een rustig huisje bij mensen die haar de tijd en geduld geven om zich aan te passen. Paku kan je nog zoveel vreugde geven en zij is een maatje voor het leven. Geef jij haar de kans, mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
  
 
   
 
 
 

 
Update 31 januari 2019
Paku verblijft al een tijdje in het pension, waar ze behandeld wordt voor haar huidprobleem. Daar krijgt ze de juiste zorg en aandacht. Paku is al een beetje opgeknapt. Zij mag absoluut niet meer terug naar het asiel, want dan beginnen haar problemen weer opnieuw en ze verdient een beter leven. Daarom zijn we met spoed op zoek naar een opvang/het liefst een adoptant die haar graag in de armen wil sluiten.
 
  
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan de lieve Paku. Zij is de zoveelste slachtoffer die in de bossen gedumpt is, zonder voer en water. Gelukkig voor haar is ze meegenomen naar het asiel, waar ze nu al jaren leeft. 
Ze is al lange tijd een erg triest hondje, want Paku heeft atopische dermatitis, een huid probleem als gevolg van een zwak immuun systeem. Zij moet behandeld worden met medicatie, speciaal voer en speciale shampoo. De pijn en jeuk die zij moet hebben, is verschrikkelijk. Ze krabt en bijt haar huid kapot tot bloedens toe, mede als een gevolg van stress. Zij wordt behandeld met het medicijn Apoquel (het juiste medicijn voor atopische dermatitis), maar omdat haar omgeving niet gezond is en zij niet voldoende rust en geen goed voer krijgt, verbetert haar toestand niet. 
 
We zijn dringend op zoek naar speciale, lieve dierenvrienden die haar willen opvangen of adopteren en geduld en tijd hebben om haar  met aandacht en liefde verder te behandelen in een gezonde omgeving en waar ze de kans krijgt om weer een mooi, blij hondje te worden, zonder jeuk en pijn. Ze wil zich weer beter voelen, zodat ze eindelijk kan gaan genieten van haar leventje. Wij betalen de medische kosten.
 
Haar karakter: lief, rustig, vriendelijk, sociaal, zachtaardig, aanhankelijk, makkelijk in de omgang, ze kan het met iedereen goed vinden.