Naam : Peynir
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 20-04-2017 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  58 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 28-09-2022 op de adoptielijst
 
Omschrijving
 
Ik ben Peynir en ik wil me graag voorstellen. Over mijn achtergrond is niets bekend, ik zwierf op straat of in de bossen en toen hebben ze me gevonden en naar het asiel gebracht. Ik zit al weer een tijd in het asiel en leef met andere honden. Het leven in het asiel vind ik heel moeilijk. Ik leef samen met veel honden en er is nauwelijks ruimte om een eigen rustig plekje te vinden.
 
Ik ben een leuke, vriendelijke, rustige dame, ik heb een zachtaardig karakter. Ik wil graag bij iemand horen die alles voor me over heeft. Een lekkere zachte mand waar ik tot rust kan komen. Ik wil graag met mijn baasjes leuke wandelingen in de natuur maken. Ik kan ook bij een vriendelijke hond geplaatst worden. Maar het liefste wat ik wil, is liefde en aandacht, want dat mis ik zo in het asiel.
 
Ik hoop zo dat mijn toekomstige baasjes mij snel willen adopteren, zodat ik uit het asiel weg kan. Ik heb tot nu toe geen leuk leven gehad. Ik hoop echt dat dit snel gaat veranderen en dat ik ook gelukkig mag zijn.
 
Heb je interesse in Peynir en wil je haar een gelukkig leven geven mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl