Naam : Pisagor
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ± 60  cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 17 juni 2019 op de adoptielijst
GEADOPTEERD
 
 
 
        
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Pisagor. Pisagor is gevonden als puppy in de bossen. Ze hebben haar naar het asiel gebracht, maar het asiel is natuurlijk niet de juiste en gezonde plek voor Pisagor.
Zij wil zoveel meer en hopelijk hoeft zij dan ook niet lang te blijven en wordt zij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Pisagor voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed leven gunnen en haar een nieuwe start willen geven. Pisagor is een leuke, vriendelijke hond.
 
Haar karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, makkelijk in de omgang. Zij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
Oktober 2020: 
Toen Aysen in het bosasiel was heeft ze gezien hoe een aantal honden Pisagor wilden aangevallen, gelukkig waren ze erop tijd bij om haar te redden. Ze hebben haar in een partition gezet. Die arme schat zat helemaal te trillen van ellende. Pisagor is een lieve, zachtaardige, aanhankelijke hond die het niet zal overleven als ze nog langer in het asiel moet blijven. We zijn DRINGEND op zoek naar mensen die haar alle tijd, geduld, goede zorg, maar voornamelijk heel veel liefde willen geven, want zij hunkert naar aandacht. Ben jij diegene die Pisagor een kans wil geven op een gouden toekomst, mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
Zij moet z.s.m. het asiel verlaten!!
 
 
    
 
    
 
 
 

           
 
 
      
 
     
 
 
 
  
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.