15 november 2015
 
Geweldig nieuws voor Pixie. Pixie is geadopteerd door haar opvangmoeder. Zij hebben zoveel met elkaar meegemaakt, de zware operatie, revalidatie periode. Ze zijn zo speciaal voor elkaar geworden dat haar opvangmoeder het besloten heeft om haar zelf te houden. Wij zijn super blij voor Pixie, zo triest toen ze uit Turkije kwam met haar gehandicapte pootje en moet je haar nu zien! Nel, ontzettend bedankt voor de goede zorgen voor Pixie, want jij hebt haar deze kans en geluk willen geven. Jij hebt haar weer hoop gegeven.
 
 

 
Pixie is geadopteerd door haar opvangmoeder
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 3 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja   
 
21 oktober 2015
We begrijpen maar niet waarom de lieve Pixie nog geen huisje gevonden heeft. Het gaat goed met haar en haar pootje is volledig hersteld van de operatie. Ze kan normaal lopen en rennen en heeft geen pijn. Ze is helemaal gewend aan het leven in een huisje en dat bevalt haar uitstekend. Pixie vindt het heerlijk om te wandelen en te rennen. Ze is een energieke hond. Wil je graag met haar kennis maken en is Ossenisse net iets te ver, dan kunnen we natuurlijk regelen dat we elkaar halverwege ergens ontmoeten. 
 
9 juni 2015
We hebben goed nieuws voor Pixie, want ze kan nu, na maanden van revalidatie, geadopteerd worden!

Pixie zit nog steeds bij haar opvangmoeder in Zeeland. Na de operatie aan haar poot en een revalidatie periode van 5 maanden kan zij nu goed lopen.
 
Daarom is het tijd om op zoek te gaan naar een fijn definitief thuis voor Pixie. Pixie is een vriendelijke, energieke, speelse, hond die goed overweg kan met andere honden en vriendelijk is naar mensen. Zij geniet van de dagelijkse wandelingen, loopt aan een lange lijn en is niet bang voor verkeer. Pixie is beslist een hondje waar je mee kunt gaan trainen. Ze snapt heel goed wat je van haar wil. Je kan haar gemakkelijk iets te leren. Kleine commando’s als wachten en neen begrijpt ze al heel goed. 

Het liefste zouden wij  Pixie willen plaatsen in een gezin met nog een hond. liefs een stabiele reu, dat zou ideaal voor haar zijn. Pixie kan, als ze met nog een andere hond is, goed alleen zijn, bij haar opvangmoeder is ze met meerdere honden en dat gaat goed.

Wij willen haar liever niet bij katten plaatsen. Pixie is wel vriendelijk tegen katten, maar wil nog al eens ruw met ze omgaan. 
 
Pixie hecht zich sterk aan mensen en heb je eenmaal haar hart gestolen, dan  heb je er en hele trouwe vriend aan. Een hondje met een hart van goud en gezien alles wat ze heeft meegemaakt, een hond waar wij allemaal heel trots op zijn, we willen voor haar dan ook het allerbeste want ze is voor ons heel bijzonder.
 
Heeft deze kanjer jouw hart gestolen, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
14 april 2015
Met Pixie gaat het super goed. Het is fantastisch om haar te zien lopen op 4 pootjes. Het zal voor Pixie nog steeds een beetje wennen zijn, maar ze zal het ook geweldig vinden, dat ze nu geen raar hangende pootje meer heeft en dat de pijn weg is. Als ze moe is dan gaat ze verder op 3 pootjes. Iedere dag gaat het beter met haar, ze speelt heerlijk met de andere honden.
Ze is een schat van een hond! En wat zijn wij trots op onze kanjer!  
Hier een aantal filmpjes van Pixie op 4 pootjes.
21 februari 2015
Met Pixie gaat het heel erg goed. Vorige week is de spalk en het verband eraf gehaald en ze hoeft ook geen kap meer om. Ze was het wel zat aan het worden na 7 weken. De wond is mooi genezen en is droog. Ze had nog wel rode plekken op haar pootje, maar dat kwam van de spalk. Ze is opgelucht dat nu alles eraf is.
Nu kan ze zich weer vrij bewegen. Ze moet nog wel wennen dat ze nu op 4 pootjes kan lopen. Zal erg vreemd voor haar zijn dat ze haar pootje nu gewoon kan gebruiken. Pixie is een geweldig lief hondje. Ze heeft alles dapper doorstaan en we zijn allemaal heel erg trots op haar. Volgende week moet ze voor de laatste keer naar de specialist voor de eindcontrole, dan gaan ze nog een X-ray maken om te kijken of alles goed geheeld is en vastzit.
Ze krijgt nu alle tijd om haar pootje sterker te maken en goed te leren lopen op 4 pootjes. Zodra ze geadopteerd kan worden, laten we jullie dat natuurlijk gelijk weten. We hopen voor haar de juiste baasjes te vinden, want we willen het allerbeste voor haar! Ze is heel speciaal voor ons! We zijn iedereen zo dankbaar die haar gesteund hebben. We zijn blij dat we dit voor haar hebben kunnen doen. In het asiel was ze kansloos om geadopteerd te worden, maar nu gaat ze een mooi, pijnvrij leven tegemoet. En dat heeft ze verdiend!!

 

 

 

 21 januari 2015
Gisteren is Pixie terug geweest bij de specialist om haar hechtingen er uit te laten halen. De specialist was erg tevreden over het resultaat en haar pootje zit er goed uit. Ze moet nog wel 6 weken revalideren voordat ze weer alles mag doen. En dat is geen pretje voor Pixie, maar ze is echt geweldig en dapper hondje. Het moet wel vreemd voor haar zijn dat ze nu al voorzichtig op haar pootje kan staan. We zijn blij en opgelucht dat het zo goed met haar gaat. Wij willen Wilco Rasenberg van Veterinair Orthopedisch Centrum Tilburg, https://www.voct.eu  heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen voor Pixie en Macy. Het was fijn dat hij ons duidelijke uitleg heeft gegeven over de operatie zelf en de nazorg. 
De 2 dames zijn bij hem in goede handen!

  

 

Foto's van na de operatie met de plaat en schroeven!
 

18 januari 2015
Met Pixie gaat het heel erg goed. Mevrouw wil alweer alles doen met haar pootje en loopt erop, maar dat mag natuurlijk niet.  Ze is natuurlijk altijd gewend geweest om 3 pootjes te gebruiken en moet toch wel een hele tijd heel veel pijn hebben gehad, maar ze moet nog zeker een aantal weken revalideren. Het is echt ongelooflijk hoe Pixie het doet na haar zware operatie. Deze week mogen de hechtingen eruit. Omdat het de laatste tijden zoveel geregend heeft, is Nel erg creatief geweest en heeft voor haar een shirtje met een mouw van waterafstotende stof gemaakt, zodat het verband niet nat zou worden. Ze vindt het absoluut niet leuk, maar het is voor eigen bestwil. Ze krijgt de beste zorg bij Nel en daar zijn we haar heel erg dankbaar voor, want het is een hele klus.

 

5 januari 2015
De operatie van Pixie is gelukkig goed gegaan. Het is wel een hele zware operatie geweest van een paar uur. Ze doet het heel erg goed en rust veel. Ze heeft zeker een aantal weken nodig om te revalideren. We hopen dat het allemaal goed zal gaan met Pixie.
We willen nogmaals alle lieve vrienden bedanken die haar gesteund hebben. Dankzij jullie kon ze nu geopereerd worden. Deze lieverd heeft het verdiend! 

 
 
18 december 2014
Inmiddels is Ninja (ze heet nu Pixie) in haar opvang bij Nel. Pixie is echt een schat van een hond, nog lekker jong. Het is wel goed geweest dat we voor haar een operatie gekozen hebben, want een stukje bot steekt er af en toe uit. Zij had het niet gered in de shelter. We hopen dat de juiste mensen op haar pad komen, die haar een liefdevol leven gaan geven.
 

 
 
 
20 november 2014
We hebben het bedrag bij elkaar om Ninja te laten opereren aan haar voorpoot. Ninja zal 2 december 2014 naar NL komen om bij Nel in de opvang te gaan. 5 januari staat gepland voor haar operatie.
Ninja is dus tijdelijk niet beschikbaar voor adoptie. Haar revalidatie zal ong. 10 weken duren. We hopen dat we na die tijd de juiste mensen vinden voor deze kanjer.

NOOD OPROEP VOOR ONZE NINJA4 november 2014
Donaties blijven binnenkomen. We zijn sprakeloos! Bilge is ook ontzettend blij met alle steun die jullie Ninja geven. Ninja heeft heel veel  lieve vrienden in Nederland! Ninja weet nog niet dat ze straks weer normaal zal kunnen lopen. Eerst moet ze natuurlijk nog geopereerd worden en dat is best zwaar voor haar, zeker de revalidatie, maar ze is in goede handen en het gaat helemaal goed komen. In de shelter heeft ze geen kansen, maar nu lacht het geluk haar toe. En dat heeft ze aan jullie allemaal te danken! Oh, wat zijn we blij dat we haar kunnen helpen!!

We willen Ingrid en Hayrullah (baasjes van Boris en Yara), Brigitte en haar moeder heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage. We zijn er super blij mee!!! 
 
3 november 2014
Dit is echt fantastisch!!!!! Wij en Bilge hadden echt niet verwacht dat we nu al zoveel centjes bij elkaar zouden hebben voor de operatie van Ninja! We zijn overdonderd door de vele steun voor Ninja en we zijn zo blij dat er zoveel mensen betrokken zijn met haar situatie. Iedereen wil dat ze straks weer kan lopen en een perfect huisje zal vinden. Wat zal Ninja blij zijn!

De ene verrassing na de andere komt binnen voor onze lieve Ninja. We wilden Marije (Bacio) en Nel (Shiva) hun deel van het adoptiegeld teruggeven voor de kosten die zij gemaakt hebben voor Bacio en Shiva. Ze hebben tenslotte lang bij hun in de opvang gezetten. Gelukkig hebben ze nu geweldige baasjes gevonden.  Maar ze wilden dit niet accepteren. Ze hebben gezegd dat we de centjes voor de operatie van Ninja moeten gebruiken. Dit is echt waanzinnig en we zijn Marije en Nel ontzettend dankbaar. Wat een fantastische SUPRISE!!!!!!

De volgende verrassing was dat Ella nogmaals een donatie voor Ninja heeft overmaakt. We kunnen ons geluk niet op!! 

En we willen Mirjam heel erg bedanken voor haar donatie. SUPER!!! We zijn er heel erg blij mee.

Wij (Sandra, Petra en Raymond hebben zelf (privé) ook een donatie voor deze lieverd overgemaakt.

1 november 2014
Er is goed nieuws voor Ninja! Onze goede vriendin Nel wil haar graag opvangen en haar begeleiden met de revalidatie na de operatie van haar pootje. SUPER!! Lieve Nel, dank je wel. Je bent weer onze rots in de branding.

Ook zijn de eerste donaties binnengekomen. We willen deze lieve mensen hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de operatie van het voorpootje van Ninja: Tonny en Gerard (baasjes van Bibi), Riet en Dirk. Ook kregen we van Ella en de Golden Retriever Lara verjaardagsgeld omdat Lara alweer een jaar een fantastisch leven heeft in Nederland. Ze ziet er mooi uit en geniet volop met haar vriendinnetje Eva.
Het verjaardagsgeld van Lara willen we ook graag gebruiken voor Ninja. Lieve Ella en Lara, dank jullie wel!

We zijn er ontzettend blij mee! We hopen nog meer donaties te ontvangen, zodat we met z'n allen de lieve Ninja de kans kunnen geven om weer goed te kunnen lopen en dat ze kan gaan genieten van het leven.

Vandaag hebben Raymond en Iva op de rommelmarkt in Bleiswijk gestaan en deze opbrengst komt ook ten goede van Ninja.

29 oktober 2014
Dit is onze Ninja ze is 1,5 jaar en leeft in het SHKD Bos asiel in Istanbul. Voor meer foto's en filmpje zie op Gouden mandje gezocht voor: onder Ninjâ Spoed.
 
Dit is onze Ninja, zij is 1,5 jaar, heeft een zachtaardig karakter en leeft in het SHKD bosasiel in Istanbul. Zij is daar terecht gekomen via het gemeente asiel.  

Voordat ze in het SHKD asiel terecht kwam, had zij haar pootje gebroken. Het gebroken bot is weer dicht gegroeid of beter gezegd vergroeid. Zij kan nu niet op haar pootje steunen en normaal lopen gaat al helemaal niet. Als zij haar pootje neerzet, zakt ze er doorheen, omdat de spieren in dat pootje helemaal slap zijn. 

In Turkije heeft ze geen kans om geholpen te worden aan haar pootje en dat betekent dan dat zij waarschijnlijk heel haar leven in het asiel zal blijven. Dit willen wij echt niet laten gebeuren. Onze Ninja verdient een kans op een geweldig leven. Nu hebben we contact gelegd met orthopedisch chirurg W. Rasenberg uit Berkel Enschot.Hij heeft voor ons de röntgenfoto en het filmpje van Ninja bekeken en vertelde dat d.m.v. een operatie Ninja weer normaal zou kunnen lopen.Wat een geweldig nieuws om te horen, we hadden wel de hoop dat Ninja geholpen zou kunnen worden, maar om dit ook bevestigd te krijgen, is fantastisch. 

Een operatie gaat tussen de €1.000,- en €1.200,- kosten, maar we rekenen op €1.500,- met nazorg
(een donatie is meer dan welkom). Het revalidatie proces gaat 8 tot 10 weken duren.We willen Ninja graag in Nederland laten opereren en zijn  dringend op zoek naar de juiste opvang voor haar. Iemand die veel tijd heeft en bij wie ze mag revalideren. Helemaal geweldig zou zijn iemand met een grote tuin. 

Ninja heeft onze harten gestolen! Wij zijn dus met spoed op zoek naar de reddende engel voor Ninja. Wie, oh wie geeft Ninja de kans van haar leven. Je kan niet elke hond redden maar zeker wel het leven van Ninja.
Laten we met z'n allen proberen om Ninja te redden. 

Donaties voor de operatie kunnen worden overgemaakt op:

Banknummer: NL31INGB0006508453 ten name van Stichting Animal Care Projects te Den Haag ovv operatie Ninja

 
Samen staan we sterk.
 
Namens Ninja, het Team van het SHKD bosasiel en Team ACP alvast bedankt voor jullie steun.

27 september 2014

Ninjâ is met de andere jonkies uit een gemeentelijk asiel naar het SHKD bosasiel gekomen, omdat ze nog te jong waren om op straat teruggeplaatst te worden. In het gemeentelijk asiel  wachten ze totdat de hondjes ouder en gesteriliseerd/gecastreerd zijn en zetten de honden dan weer op straat.

Dit meisje is een lieve hond, met een zachtaardig karakter. Ze heeft wel een kleine handicap. Toen ze als pup uit het gemeentelijk asiel gekomen is was haar voorpootje al zo. Het pootje is gebroken geweest en is uit zichzelf genezen. Maar dat wil niet zeggen dat zij een geweldig maatje kan worden. Zij wil ook graag het asiel verlaten en ze hoopt dat het snel gaat gebeuren. Ze kent alleen het asielleven en ze wil graag verhuizen naar een fijne plek waar ze alle aandacht, zorg, knuffels krijgt die ze zo gemist heeft.

Wie geeft haar die kans? Haar dankbaarheid is groot. Mail ons snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl


 
Ninja zit samen met Beau Spoed!Noa Spoed! en Ollie Spoed! in een partition. Kijk voor alle foto's op Fotogallery album Ninja